Review – Allview P9 Energy lite 2017

Posted by
Share Button
La testele Technoreport.ro a sosit al doilea produs autohton de la producătorul Allview. Este vorba de telefonul P9 Energy Lite, ediția 2017, o reeditare mai performantă a unui telefon care a fost lansat și anul trecut.
Ediția din acest an are un design unibody și spate metalic, dar și cu performanțe mai bune. Vine cu 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Acesta este un smartphone Dual SIM echipat cu procesor Octa Core, rulează sistemul de operare Android 6.0, Marshmallow și dispune de 3GB memorie RAM și o memorie Flash de 32GB care poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, in regim Single SIM. Telefonul se mișcă destul de repede pentru gama de preț din care face parte. Designul este destul de modern, iar P9 Energy Lite 2017 are un display de 5.2 inch IPS HD, pus în valoare de profilul 2.5D. este echipat cu o cameră principală de 13MP cu Autofocus și o cameră frontală de 8MP pentru selfie-uri luminoase, pline de culoare. Numeroasele funcții ale camerei vor oferi suportul necesar utilizatorilor pentru a se adapta la particularitatile fiecărui cadru și pentru a obține imagini cât mai expresive: Slow Motion, Picture in picture, Panorama, Face Beauty, ș.a. Într-adevăr, camera este mai bună decât ceea ce am văzut noi până acum pe alte modele Allview. În același timp, autonomia asigurată de acumulatorul de 4.000mAh este una foarte bună și face din Allview un telefon pe care te poți baza mai mult timp.
Ne-a plăcut foarte mult: – prețul mic; – culorile ecranului; – designul unibody;
Nu ne-au plăcut: – grosime cam mare, – meniul este puțin mai complicat; – camera putea sa fie mai bună;
Date tehnice Allview P9 Energy lite 2017 DIMENSIUNI (mm): 148,7x72,4x9,1 GREUTATE: 161 grame ECRAN: 5,2 inci, IPS Full HD LTPS 720x1280px HD Procesor: Cortex®-A53 Octa Core 1,3GHz - 3 GB RAM MEMORIE Spaţiu de stocare total: 32GB, Slot pentru card microSD Cameră foto principală 13 MP AF Cameră foto secundară - 8 mpx FF Baterie: 4000 mAh 454
Share Button

Leave a Reply