ADATA anunță o nouă gamă de accesorii mobile

Posted by
Share Button

ADATA anunță lansarea unei game complete de noi accesorii mobile pentru a se potrivi nevoilor ce apar odată cu un stil de viață activ. Noua gamă include cabluri 3-în-1 și 2-în-1, un adaptor USB-C la Micro USB, un Hub USB-C la USB-A și o varietate de alte cabluri Sync and Charge.


Cablu Lightning 3-in-1 Sync | Charge

Cablul lightning Sync | Charge 3-în-1 de la ADATA are certificare Apple MFI și este proiectat pentru persoanele care folosesc o multitudine de dispozitive în deplasare. Cablul dispune de conectori Lightning, Micro USB și USB-C interschimbabili, pentru o modalitate ușoară de încărcare și de sincronizare a dispozitivelor Apple, Micro USB și USB-C. Cablul oferă o încărcare rapidă și eficientă de până la 2.4A și dispune de o manșetă rezistentă din nylon, care protejează cablul de deformare și înnodare. În combinație cu construcția multistrat și cu firele de cupru de 22AWG cu proprietăți antioxidante, cablul oferă o încărcare eficientă, o durabilitate uimitoare și previne interferențele electromagnetice.

Cabluri 2-în-1 Sync | Charge

Cablul Lightning ADATA 2-în-1 Sync | Charge oferă aceeași încărcare eficientă, durabilitate uimitoare și capabilități de prevenire a interferențelor electromagnetice precum produsul precedent 3-în-1. Este dotat cu conectori interschimbabili de tip Lightning și Micro USB și are o lungime extinsă la 2 metri, care permite o mai mare flexibilitate în camerele cu prize de alimentare greu accesibile.

De asemenea, mai există și variantele ADATA 2-în-1 Micro USB / USB-C 2.0 Sync | Charge și 2-în-1 USB-C / Micro USB 3.1 Sync | Charge. Dispunând de conectori interschimbabili, utilizatorii pot acum renunța la purtarea a două cabluri pentru încărcarea și sincronizarea mai multor tipuri de dispozitive Android sau de alt tip, atunci când se află în mișcare.

Adaptor ADATA USB-C la Micro USB 2.0

Adaptorul ADATA USB-C la Micro USB este un dispozitiv compact și ușor de folosit acasă sau la birou. Indiferent dacă utilizatorii dețin o consolă de jocuri cu port USB-C, un smartphone, powerbank sau

toate cele de mai sus, acum se pot bucura de compatibilitate îmbunătățită cu ajutorul adaptorului și au flexibilitatea de a folosi cablurile Micro USB cu dispozitivele USB-C.

Hub ADATA USB-C la USB-A 3.1

Un alt instrument util și la îndemână, în special pentru cei care dețin PC-uri portabile cu un singur port USB-C disponibil, este Hub-ul 3.1 ADATA USB-C la USB-A. Construit cu USB Power Delivery, acest hub poate menține notebook-urile alimentate, în timp ce conectați și încărcați până la trei dispozitive prin intermediul celor trei porturi USB-A.

Cablu ADATA USB-C la USB-C 3.1 Sync | Charge

Cablul ADATA USB-C cu USB-C 3.1 Sync | Charge permite utilizatorilor să beneficieze de toate avantajele USB-C. Are un cip încorporat care mărește puterea de transmisie până la 60 W și suportă viteze USB 3.1 Gen 1 pentru încărcare rapidă și lățime de bandă largă, pentru video HD. Este capabil să transfere fișiere mari între dispozitive, cu o viteză de până la 5Gbp/si.

Cabluri extra-lungi, de 2 metri

ADATA lansează, de asemenea, și trei noi cabluri sync and charge extra-lungi, de 2 metri, care asigură flexibilitate în încăperile în care prizele de alimentare sunt amplasate în mod ciudat și nu sunt ușor accesibile. Seria include cablurile ADATA Lightning Sync | Charge 2M, Micro USB Sync | Charge 2M și USB-C cu USB-A 2.0 Sync | Charge 2M.

i Performanțele reale pot varia în funcție de dispozitivele utilizate cu cablurile.

520
Share Button

Leave a Reply