Review – iPhone XS

Posted by
Share Button
Parcă noile iPhone nu mai au magia de altădată și testarea unui nou device Apple nu a mai fost pentru noi atât de așteptată. Primul device din seria de trei testat de noi este iPhone XS luat de la Orange România.
Anul trecut spuneam că firma americană a venit de această dată cu un telefon cu adevărat inovator și pare că a ieșit din lipsa de inspirație în care se cufundase încă de la iPhone 6s. Acum iPhoneXS este doar un upgrade minor al lui iPhone X, cu tehnologie mai bună sub aceeași carcasă, dar și cu o versiune mai mare prin care Apple speră să concureze Samsung Note 9. iPhone XS are un ecran 5.8 inchi, ecran OLED pe întreaga parte frontală. Rezultatul îl reprezintă o experiență mult mai bună în ceea ce privește display-ul, acesta fiind cel mai bun ecran întâlnit până acum pe un iPhone. Design-ul compact al modelului permite utilizarea acestuia cu o singură mână. Finisajele sunt premium, iar iPhoneXS are un design futurist. Este puțin mai greu decât iPhoneX. Din păcate, grupul de camere de pe spate nu sunt perfect integrate în telefon, ieșind în continuare în afară. Procesorul este Apple A12 Bionic, Hexa-core, un procesor care se mișcă foarte bine, iPhoneXS fiind unul dintre cele mai rapide telefoane de pe piață. IOS este cel mai bine optimizat sistem de operare din zona mobilelor, deci cu cei 4 Gb de RAM, iPhone este cu greu pus în dificultate de utilizator. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. iPhoneXS deocamdată rulează sistemul de operare IOS 12. Camera principală de 12MP face poze foarte bune, fiind ușor upgradată. Oarecum iPhoneXS vine cu mai multă culoare și claritate decât modelele concurente de la Samsung ziua, dar cu mai puține calități la pozele făcute noaptea. Este destul de trist pentru Apple, deoarece noi vorbim despre modele de Samsung cu cameră simplă, nu despre cele cu camere duale. Siri are a primit și ea îmbunătățiri. iPhoneXS oferă o selecție vastă de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare. Per total, avem un upgrade minor, un telefon care a primit în plus ceva pe partea de performanță față de predecesorul său. Apple trebuie să caute să inoveze mai mult, deoarece se încăpățânează să vândă cele mai scumpe produse de pe piața de terminale mobile.
Date tehnice IPhoneXS DIMENSIUNI (mm): 143.6 x 70.9 x 7.7 mm GREUTATE: 177 grame ECRAN: 5,8 inci, Super AMOLED capacitive touchscreen, 1125 x 2436 pixeli (458ppi) HD Procesor: Apple A12 Bionic, Hexa-core (2x2.5 GHz Vortex + 4x1.6 GHz Tempest) - MEMORIE - 4GB RAM (LPDDR4), Spaţiu de stocare total: 128 GB, Cameră foto principală Dual 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, OIS, PDAF și 12 MP, f/2.4, 52mm (telephoto), 1/3.4", 1.0µm, OIS, PDAF, 2x optical zoom, 2x optical zoom, Quad-LED dual-tone flash, HDR (photo/panorama) Secundară: 7 MP, f/2.2, 32mm (standard) Baterie: Li-Ion 2658 mAh 686
Share Button

Leave a Reply