Review – iPhone 11

Posted by
Share Button

De mult timp n-am mai avut la testele Technoreport.ro un iPhone. Dar iată că vă oferim un test cu cea mai nouă achiziție a noastră: iPhone 11. Într-un mod ciudat, după un an cu Samsung-uri, ne-am redescoperit dragostea pentru IOS.


Aici pe site găsiți un review cu un model care ne-a plăcut foarte mult, iPhone XR. Acela era un smartphone compact, ușor de folosit, în deplină concordață cu filozofia inițială a iPhoneului inventat de Steve Jobs. De la prima vedere, iPhone 11 ni s-a părut familiar… am aflat curâând și de ce: are fix aceleași dimensiuni și greutate ca XR… doar că vine cu un pic mai multe.
iPhone 11 este un telefon cu mai multă memorie RAM, un procesor mai bun, baterie de capacitate mai mare și cu două camere pe spate și o unitate de selfie duală.
iPhone 11 are un ecran de 6,1 inchi, care se vede foarte bine datorită tehnologiei numite Liquid Retina. Din punct de vedere al performanțelor telefonul stă foarte bine. Procesorul este Apple A13 Bionic, Hexa-core, un procesor care se mișcă foarte bine, iPhone11 fiind unul dintre cele mai rapide telefoane de pe piață. IOS este cel mai bine optimizat sistem de operare din zona mobilelor, deci cu cei 4 Gb de RAM, iPhone este cu greu pus în dificultate de utilizator. Design-ul compact al modelului permite utilizarea acestuia cu o singură mână. Finisajele sunt premium, iar iPhone 11 are un design futurist. Camerele din spate parcă nu mai ies panou la fel de deranjat ca cele de la XS, iar faptul că avem două în loc de 3 camere pe spate, mai salvează din designul clasic al telefonului. Am rulat multe aplicații pe telefon și acesta se mișcă foarte bine. iPhone 11 deocamdată rulează sistemul de operare IOS 12. Camerele principale de 12MP fac poze foarte bine, iPhone a câștigat mai multă claritate și culoare, dar și un mod wide încântător. ămâne valabilă o constatare mai veche: iPhone11 vine cu mai multă culoare și claritate decât modelele concurente de la Samsung ziua, dar cu mai puține calități la pozele făcute noaptea.
Apple spune că cele două camere pe spate vor susţine funcţionarea pe timp de noapte, la lumină scăzută, precum şi fotografiile cu unghi ultra larg. În parte, iPhone 11 se achită onorabil de aceste sarcini. Apple a subliniat şi capacitatea iPhone 11 de a efectua selfie-uri cu mişcare lentă, această funcţie foto fiind promovată sub numele de "slofies."
Siri are a primit și ea îmbunătățiri. iPhone 11 oferă o selecție vastă de tehnologii biometrice, ce includ scanarea amprentei, scanarea irisului și recunoașterea facială, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege metoda potrivita de securizare. Sistemul de autentificare prin scanare facială FaceID a fost îmbunătăţit şi este disponibil pe toate cele trei dispozitive noi de la Apple. iPhone 11 are un senzor care funcţionează într-un unghi mai larg, permiţând deblocarea telefonului şi din alte poziţii decât strict din faţa utilizatorului.

Date tehnice IPhone 11 DIMENSIUNI (mm): 150.9 x 75.7 x 8.3 mm GREUTATE: 194 grame ECRAN: 6,1 inci, Liquid Retina IPS LCD capacitive touchscreen, 828 x 1792 pixeli (326ppi) HD Procesor: Apple A13 Bionic, Hexa-core (2x2.65 GHz Lightning + 4x1.8 GHz Thunder) - MEMORIE - 4GB RAM (LPDDR4), Spaţiu de stocare total: 64 GB, Cameră foto principală 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS x 12 MP, f/2.4, 13mm (ultrawide) Camera foto Secundară: dual 12 MP, f/2.2, 23mm (wide) SL 3D, (depth/biometrics sensor) Baterie: Li-Ion 3110 mAh

975
Share Button

Leave a Reply