Phison vinde către Kingston Technology acţiunile sale din Kingston Solutions, Inc.

Posted by
Share Button

Kingston Technology Europe Co LLP, producător afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunţă astăzi preluarea acţiunilor Phison (TPEx:8299) din Kingston Solutions, Inc. (KSI), un joint venture realizat de Kingston Technology Corporation împreună cu Phison. Tranzacţia va permite Kingston să devină acţionar majoritar în cadrul KSI. Phison va continua să se concentreze pe cercetare şi dezvoltare, oferind lui Kingston suport tehnologic şi service. 


În 2010, Phison şi Kingston au format KSI, un joint venture ce avea ca scop accelerarea adopţiei pentru soluţiile eMMC (Embedded Multi-Media Card) prin simplificarea şi accelerarea ciclului de proiectare. Acest lucru a permis ambelor companii să își lanseze mai repede produsele pe piață. Astfel, KSI a reunit expertiza Phison în tehnolgia de dezvoltarea a controlerelor, cu competență operațională a lui Kingston în soluţii de memorie, devenind rapid un lider de piaţa în industria sistemelor integrate.
K.S Pua, CEO și președinte al Phison, a declarat: „Kingston nu este doar un partener de lungă durată pentru Phison, ci și unul dintre factorii cheie ai creșterii Phison. Relația noastră rămâne puternică și va continua. Vindem acțiunile noastre din KSI către Kingston, astfel încât să ne putem concentra în continuare pe dezvoltarea tehnologiei noastre de bază, precum și pe o mai bună strategie a obiectivelor noastre de afaceri. Această colaborare dintre cele două companii ale noastre a fost un mare succes, deservind scopul de a accelera adoptarea pieței de eMMC. Phison rămâne angajat să ofere același nivel excelent de asistență tehnică către KSI şi clienţii săi din industrie. "
“Întrucât industria și afacerile noastre au crescut în ultimii 10 ani, credem că momentul pentru această tranzacţie este unul potrivit. Acest lucru oferă lui Kingston o flexibilitate mai mare pentru a-și deservi clienţii la nivel mondial, dar şi o mai bună planificare a strategiilor şi al resurselor dintre KSI şi compania sa mamă, Kingston Technology,” a declarat Darwin Chen, președinte, Kingston Solutions, Inc. "Phison continuă să fie partenerul nostru strategic, pe tehnologie, controlerele lor alimentând multe produse Kingston, inclusiv SSD-uri, unități USB și carduri de memorie." 

Tranzacția s-a ridicat la valoarea de 1,781,640,000 NT$( Taiwan Dollar).

397
Share Button

Leave a Reply