Rețeaua SmartThings Find înglobează 70 de milioane de dispozitive de asistență și introduce funcții noi

Posted by
Share Button

Samsung Electronics a anunțat astăzi că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid, cuprinzând acum peste 70 de milioane de dispozitive de asistență. De asemenea, serviciul continuă să se dezvolte prin intermediul funcțiilor de confidențialitate îmbunătățite și actualizărilor comenzilor vocale. Actualizările, care includ capacitatea de a detecta Galaxy SmartTag-uri necunoscute din vecinătate și utilizarea Bixby pentru a găsi în mod convenabil bunurile, permit un control mult mai mare asupra dispozitivelor conectate din aplicația SmartThings.

SmartThings Find devine unul dintre cele mai rapide servicii de localizare

SmartThings Find, una dintre caracteristicile deosebite ale ecosistemului SmartThings, le permite utilizatorilor Galaxy să-și localizeze rapid și ușor smartphone-urile, tabletele, smartwatch-urile și căștile Galaxy înregistrate, utilizând tehnologiile Bluetooth Low Energy (BLE) și ultra-wideband (UWB). De asemenea, aceasta poate ajuta în detectarea obiectelor personale, precum chei, genți și biciclete, care prezintă atașat unul dintre dispozitivele Samsung SmartTag, conectate prin Bluetooth, de la Samsung.

Utilizatorii SmartThings Find îi pot ajuta pe ceilalți să-și găsească articolele pierdute prin intermediul aplicației SmartThings. De la lansarea sa în octombrie 2020, au fost înregistrate peste 70 de milioane de dispozitive și, cu acordul rapid, 700 de milioane de utilizatori Galaxy pot fi incluși în rețeaua SmartThings Find, devenind astfel unul dintre serviciile de localizare cu cea mai rapidă creștere din întreaga lume.

SmartThings Find este îmbunătățit cu noi caracteristici de siguranță și confort

În plus față de extinderea oferită dispozitivului, oamenii folosesc din ce în ce mai mult SmartThings Find pentru a păstra evidența celor mai importante bunuri ale lor. De fapt, peste jumătate dintre utilizatorii Galaxy SmartTag îl atașează la cheile casei sau la cheile mașinii, urmate îndeaproape de rucsac, portofele și biciclete. Începând de săptămâna viitoare, utilizatorii Galaxy vor beneficia de două noi funcții SmartThings Find, care nu doar că vor contribui la identificarea articolelor într-un mod mai convenabil, dar vor oferi și o evidență clară privind siguranța lor.

În primul rând, utilizatorii se vor putea folosi acum de asistentul vocal Bixby pentru a activa în mod eficient căutările prin Galaxy SmartTag fără să mai fie nevoie de utilizarea mâinilor. Aceștia își pot găsi cu ușurință lucrurile, rostind numele SmartTag-ului către Bixby; de exemplu, dacă utilizatorul întreabă „Bună Bixby, unde este bicicleta mea?”, Bixby o va găsi imediat și va afișa locația exactă.

În plus, noua caracteristică Unknown Tag Search poate detecta un Galaxy SmartTag străin, în cazul în care cineva folosește aceste dispozitive cu alte intenții. Prin apăsarea unui buton de pornire, Unknown Tag Search va căuta SmartTag-uri necunoscute și va furniza o listă cu astfel de dispozitive în urma căreia utilizatorii pot vedea concret dacă cineva încearcă sau nu să le urmărească în secret locația.

Ca memento, toate datele utilizatorului SmartThings Find sunt criptate și protejate printr-un ID privat ales aleatoriu, care se schimbă la fiecare 15 minute, asigurându-se că locația dispozitivului nu este dezvăluită nimănui, cu excepția proprietarului.

Ecosistemul SmartThings continuă să evolueze

SmartThings Find este doar o caracteristică a ecosistemului SmartThings, în continuă expansiune și de încredere, care și-a aprofundat capacitățile și a devenit un serviciu IoT pe smartphone-uri și tablete Galaxy, televizoare Samsung și electrocasnice.

447
Share Button

Leave a Reply