Review – Huawei Watch Fit

Posted by
Share Button

Ne-am concentrat în ultima lună pe testele de wearables și următorul produs testat de noi este Huawei Watch Fit. TechnoReport.ro a fost alături de acest model timp de o lună.
Acesta este primul ceas sport inteligent din portofoliul companiei. Modelul are un ecran dreptunghiular rotunjit și încurajează utilizatorii să atingă noi limite ale activității lor fizice, printr-o varietate de cursuri de fitness animate, moduri de antrenament și funcții științifice de monitorizare a sănătății.
La o primă vedere pare că are un design asemănător cu cel al Apple Watch. Huawei Fit Watch, totuși, este dreptunghiular, dar calitatea fabricației este aproximativ aceeași. Măsurând 1,64 inci, ecranul AMOLED HD mare, dar perfect proporționat, le permite consumatorilor să se bucure de exercițiile de fitness animate și alte caracteristici unice. Datorită ramelor ultra-subțiri, utilizatorii se pot bucura de afișajul uimitor și viu colorat, cu distrageri minime.
Cu noile funcții inteligente smartwatch-ul este alături de tine chiar dacă încerci să îți depășești limitele alergând pe distanțe lungi, experimentezi Yoga sau Pilates sau ai nevoie de un antrenor de fitness.
Acesta este primul smartwatch Huawei care suportă un antrenor personal animat pentru 12 cursuri de antrenament, ce includ 44 de demonstrații de postură. Orele de fitness animate le oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de un antrenament personal individual, fără a fi nevoie de un smartphone sau de orice alt dispozitiv. Antrenamentul de forță pe intervale scurte, antrenamentele abdominale și alte exerciții îi pot ajuta pe utilizatori să facă mișcare acasă, chiar dacă nu dispun de prea mult timp. În plus, „memento-urile pentru ridicare” le reamintesc utilizatorilor să rămână activi, determinându-i să se miște dacă nu mai au activitate fizică pentru mai mult de trei minute.
Pentru cei care își doresc să își urmărească în detaliu performanța, HUAWEI WATCH FIT suportă 96 de moduri de antrenament cu urmărire avansată a datelor. Cele 11 moduri de activități sportive profesioniste acoperă cele mai populare tipuri de exerciții precum alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul și multe altele. Celelalte 85 de moduri de antrenament precum fitness, dans, jocuri cu mingea, sporturi nautice, sporturi de iarnă și sporturi extreme, acoperă activități diverse și potrivite oricărui stil de viață, indiferent care sunt interesele atletice ale utilizatorilor. Aceștia pot selecta cu ușurință modul de antrenament preferat pentru a-și înregistra performanța, datorită senzorilor inteligenți care detectează ritmul cardiac, intervalul ritmului cardiac, caloriile, timpul de antrenament și alte date.
Consumatorii sunt din ce în ce mai conectați cu datele și informațiile legate de starea lor de sănătate. Mulți solicită funcții complete de urmărire a sănătății, iar HUAWEI WATCH FIT oferă acest lucru prin monitorizarea ritmului cardiac, a somnului și a saturației oxigenului din sânge (SpO2).
Tehnologia Huawei de monitorizare a ritmului cardiac TruSeen™ 4.0 îi permite ceasului să suporte monitorizarea inteligentă a ritmului cardiac pe fundal, afișând ritmul cardiac al utilizatorilor în repaus și un infografic care arată cum s-a modificat ritmul cardiac al acestora în ultimele 24 de ore. De asemenea, oferă o funcție de alertă pentru ritm cardiac anormal, care îi anunță pe utilizatori atunci când ritmul cardiac în repaus este prea ridicat sau prea scăzut.
HUAWEI TruSleep™ 2.0 integrează în noul HUAWEI WATCH FIT monitorizarea etapelor de somn, monitorizarea ritmului cardiac în timp real, calitatea respirației în timpul somnului și analiza big data. Ceasul recunoaște în mod inteligent momentele în care utilizatorul adoarme și se trezește, folosind aceste date pentru o analiză complexă a somnului în diferite etape precum: somn ușor, somn profund, REM și stare de veghe. Utilizând tehnologia AI de la Huawei, dispozitivul poate identifica cu precizie șase probleme tipice de somn: dificultăți de adormire, somn superficial, neliniște, trezire timpurie, prea multe vise și un program neregulat de lucru și odihnă. Folosind aceste date și analize, HUAWEI WATCH FIT oferă sute de sugestii de îmbunătățire a somnului și servicii de somn personalizate. Grație autonomiei de lungă durată a bateriei, utilizatorii își pot urmări somnul în fiecare noapte pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate.
Monitorizarea SpO2, a nivelului de stres și gestionarea ciclului menstrual le oferă utilizatorilor toate datele de care au nevoie pentru a nu-și face griji cu privire la starea de sănătate. Monitorizarea SpO2 ajută la urmărirea saturației oxigenului din sânge, în timp ce monitorizarea nivelului de stres oferă sugestii de exerciții de respirație care ajută la relaxare, iar gestionarea ciclului menstrual le ajută pe utilizatoare să înțeleagă cu precizie starea lor fizică și să anticipeze ciclul menstrual.
Cântărind doar 34 g, HUAWEI WATCH FIT are un aspect ușor și elegant, care poate completa orice ținută. Opțiunile de culoare ale curelei, Mint Green, Sakura Pink, Cantaloupe Orange și Graphite Black, le oferă consumatorilor puterea de a-și exprima personalitatea prin asortarea ținutelor cu ceasul. Designul curelei care lasă pielea să respire funcționează în tandem cu autonomia de lungă durată a bateriei, pentru a garanta că utilizatorii pot purta noul HUAWEI WATCH FIT zile sau chiar săptămâni în șir.
Modelul este foarte practic și stilish, noi plasând-ul undeva între o brățară fitness și un smartwatch. Conectarea se face prin intermediul aplicației Huawei Health.

Marca HUAWEI
Funcții: Fitness Tracker, telefon, GPS, monitor de ritm cardiac
Comunicare: wireless Bluetooth standard, frecvență radio de 2,4 GHz
Tehnologie de conectivitate: Bluetooth, GPS
Dispozitive compatibile: Smartphone
Ecran tactil; 1,64 milimetri
Nivel de rezistență la apă: Impermeabil

868
Share Button

Leave a Reply