Bazar review – Căști wireless

Posted by
Share Button

Inaugurăm rubrica BAZAR ONLINE, aici unde vom prezenta mai multe produse testate de noi. Începem cu niște căști wireless și Bluetooth, pe care le vom înșirui în funcție de cât de mult ne-au plăcut. Produsele testate în primul articol vin de la Celly, Baseus și Lenovo.

Primele produse despre care vom vorbi sunt și primele pe care le-am achiziționat: căștile Celly Earbuds Mini. Destul de compacte, ușor de purtat cu tot cu case-ul de încărcare, aceste căști dezamăgesc, în schimb la funcția de noise cancelling. Într-un oraș zgomotos cum este Bucureștiul, îți este destul de greu să te concentrezi la muzică sau un apel telefonic.

Pairingul între căști se face mai greu, dar pairingul cu telefonul se face rapid. Acumulatorul este suficient pentru utilizare zilnică, fie ea și intensă.

Detalii tehnice Celly Earbuds MINI

Impedanța: 32 Ohm;
Sensibilitate: 32 dB;
Răspuns în frecvență: 2.402 - 2481.

Următorul produs prezentat vine direct din China. Sunt niște căști fără ultra mici și ușoare. Carcasa de încărcare are și ea dimensiuni compacte și este destul de mică. Designul căștilor oferă un sunet destul de clar cu bas puternic și un nivel de zgomot foarte bun. Să nu vă așteptați la calitate premium, dar raportul calitate/preț este unul decent.

Baseus Encok WM01 este compatibil cu toate dispozitivele bluetooth care rulează pe Android, Apple sau Windows. De asemenea, permite utilizarea asistenților vocali precum Siri sau Asistentul Google.

Pairingul între căști și cu telefonul se face rapid. Acumulatorul este suficient pentru utilizare zilnică, fie ea și intensă.

Date tehnice Baseus Encok WM01

Raza de acțiune: 10 m
Brand compatibil: Universal
Versiune: Bluetooth 5
Tip conectivitate: Single Point

Tot din China vin și căștile Lenovo Model LP1. Sunt cele mai arătoase și arată chiar și mai bine decât primul model de căști wireless de la Apple.

Destul de compacte, ușor de purtat cu tot cu case-ul de încărcare, oferă un sunet bun, dar nu mi se par cele mai ergonomice.

Pairingul între căști se face mai greu, dar pairingul cu telefonul se face rapid. Acumulatorul este suficient pentru utilizare intensă, din acest punct de vedere par făcute pentru melomani.

Date tehnice Lenovo Model LP1
Raza de acțiune: 10 m
Versiune: Bluetooth 5
Waterproof: IPX4
Acumulator: 55mAh
Cutie de încărcare: 300mAh
Frecvență: 20Hz-20kHz
Music Time: 12 Ore

698
Share Button

Leave a Reply