Xiaomi, pe primul loc în topul producătorilor de smart band-uri din lume

Posted by
Share Button

Canalys, cea mai mare companie de cercetare de piață din lume, a lansat raportul pieței globale al producătorilor de smart band-uri pe trimestrul al doilea din 2021, în care Xiaomi s-a clasat pe primul loc, cu o cotă de 20% și o creștere la un an la altul de 3%, depășind Apple.

Xiaomi este pe prima poziție a producătorilor de smart band-uri și în Europa Centrală și de Est, în al doilea trimestru din 2021, cu o creștere anuală de 96% și cu o cotă de 39% a numărului de unități livrate în T2, potrivit celei mai recente analize de piață publicate de Canalys.

În trimestrul al doilea, segmentul de produse IoT și lifestyle al Grupului și-a menținut traiectoria de creștere rapidă din piețele externe. Veniturile din produse IoT și lifestyle din piețele externe a crescut cu 93.8% de la un an la altul în acest trimestru. Scuterele electrice, televizoarele inteligente, smart band-urile și ceasurile inteligente și-au menținut popularitatea pe piețele externe.

Până la data de 30 iunie 2021, numărul dispozitivelor IoT conectate (în afară de telefoanele inteligente și laptopuri) de pe platforma AIoT a Grupului a ajuns la 374.5 milioane de unități, reprezentând o creștere de la un an la altul de 34.0%.

441
Share Button

Leave a Reply