Dell „XPS – Get into your youniverse” la Art Safari

Posted by
Share Button

Gama Dell XPS a fost prezentată în cadrul unei activări la cel mai cool eveniment de cultură din București. La Art Safari, pe lângă opere de artă, la Palatul Dacia România au putut fi admirate și cele mai noi tehnologii. TechnoReport.ro a fost acolo pentru un prim contact cu această gamă destinată creatorilor.


XPS este seria de laptopuri high-quality de la Dell Technologies, destinată atât creatorilor de conținut și a celor care activează în industrii creative, dar și oamenilor de business. Seria XPS 13 a fost distinsă în mod repetat cu titlul „Best in Show" în cadrul CES.

Dell Technologies și XPS s-au alăturat anul acesta celui mai important eveniment de artă din România. Cu acest prilej, spațiul XPS a devenit un atelier creativ ai cărui pereți laterali au fost vopsiți cu vopsea de tabla. Artista Ana Bănică a pictat patru tablouri pe jumătate, iar vizitatorii au fost invitați să continue lucrările artistei și să își lase autograful pe pictură.

Pentru a interacționa și mai mult cu laptopul XPS oamenii au putut intra într-o tragere la sorți unde au câstigat diverse premii interesante.

509
Share Button

Leave a Reply