vivo lansează în Europa smartphone-ul V23 5G

Posted by
Share Button

vivo aduce cel mai recent smartphone al său, V23 5G, în Europa. Noul membru al seriei V iese în evidență datorită sistemului său avansat de camere selfie dual și designului.

Smartphone-ul este, de  asemenea, special când se află în lumină: își schimbă culoarea de la auriu strălucitor la verde-albastru atunci când este expus la lumina UV pentru varianta Sunshine Gold. Finisajul anti-reflexie cu fluorină conferă o textură foarte fină la atingere, care nu păstrează urmele de amprente, iar rama metalică compactă încadrează perfect telefonul ce poate fi ţinut în mână cu uşurinţă.

„La vivo, noi credem că oamenii se pot bucura de experienţe extraordinare în fiecare zi. Oferind o combinaţie de inovaţii, funcţii de ultimă generaţie şi design deosebit, V23 5G surprinde utilizatorii şi îi ajută să îşi pună în evidenţă stilul“, spune Erik Zhu, președinte vivo România.

Un nou nivel pentru selfie-uri, portrete şi fotografii grandangulare
Telefonul are un sistem de camere selfie dual, format din camera frontală de 50MP cu AF şi o cameră wide cu 8MP. Rezoluția, senzorul de imagine JNV personalizat şi focalizarea automată integrată ajută utilizatorii să obţină fotografii şi filmări clare, cu mai multe detalii. În plus, funcţia multi-frame îmbunătăţită pentru reducerea zgomotului şi tehnologia IA de înaltă definiţie garantează fotografii mai bune în locuri întunecate.

Sistemul Dual-Tone Spotlight de iluminare din partea de sus a display-ului, pentru camera duală frontală ajută utilizatorii să realizeze selfie-uri indiferent de cantitatea de lumină disponibilă, datorită celor două lumini LED din partea frontală a telefonului, aproape invizibile când sunt stinse şi celor patru lumini suplimentare de tip fill, pentru fotografii perfect luminate.

Modul Extreme Night cu IA folosit de camera frontală contribuie şi mai mult la îmbunătăţirea imaginilor realizate în locuri întunecate. În plus, V23 5G foloseşte o cameră wide pentru selfie, pentru a putea include uşor în selfie-uri un grup cât mai mare de prieteni, chiar şi pe timp de noapte, când modul Super Wide-Angle Night Portrait ajută la surprinderea atmosferei de la orice petrecere.

Tehnologia de schimbare a culorii pentru spatele telefonului atrage privirile V23 5G continuă tradiţia seriei V cu un stil deosebit şi oferă acum un aspect nou şi un design unic. Stilul elegant, evidenţiat de carcasa ultra-subţire a telefonului, este îmbunătăţit de sticla specială care îşi poate schimba culoarea, dezvoltată de vivo. Aceasta reacţionează la
expunerea directă la lumină UV, schimbându-şi culoarea şi trecând de la tonuri calde, confortabile la tonuri reci şi clare.

Utilizare fără blocaje
V23 5G foloseşte 12GB RAM + 256GB ROM şi un procesor MediaTek Dimensity 920. Ecranul cu rată de refresh de 90Hz, memoria extinsă RAM 2.0, sistemul de răcire cu lichid şi modul Ultra Game vor oferi jucătorilor o experienţă fără întreruperi sau blocaje. De asemenea, noul V23 5G vine cu un încărcător FlashCharge de 44W care poate încărca rapid şi eficient bateria subţire de 4.200mAh (TYP) a telefonului.

386
Share Button

Leave a Reply