Apple ar putea prezenta AirPods Pro 2 săptămâna aceasta

Posted by
Share Button

Noile căşti AirPods Pro 2 ar putea fi prezentate pe 7 septembrie. La aceeaşi dată este programat şi evenimentul de prezentare a noii serii de iPhone.

Apple organizează miercuri evenimentul „Far Out”, unde, cu siguranţă, vor fi prezentate noile modele de smartphone-uri care vor compune seria iPhone 14. Însă, nu doar acestea vor face obiectul evenimentului.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Apple va prezenta a doua versiune a căştilor AirPods Pro, susţine Bloomberg. Dacă informaţia se concretizează, AirPods Pro 2 vin la mai bine de trei ani după ce a fost lansat primul model din serie.

AirPods Pro 2 vor folosi un nou procesor dezvoltat intern de Apple şi vor oferi o calitate mai bună a sunetului. În acest scop, viitoarele căşti vor dispune fie de codecul ALAC (Apple Lossless Audio Codec), fie de versiunea 5,2 de Bluetooth.

În cazul în care se adevereşte prima variantă, înseamnă că AirPods Pro 2 nu vor mai folosi Bluetooth. Dată fiind strategia Apple din ultimii ani, nu este deloc exclusă renunţarea la Bluetooth în favoarea unei tehnologii proprii.

De asemenea, se pare că AirPods Pro 2 vor avea un design nou, similar celui folosit de căştile Beats Fit Pro. Carcasa acestora va emite un sunet atunci când utilizatorul o caută pe reţea Find My.

Dincolo de iPhone 14 şi AirPods Pro 2, este de aşteptat ca în cadrul evenimentului din 7 septembrie compania americană să prezinte şi o nouă serie de Apple Watch.

312
Share Button

Leave a Reply