Telekom Romania Mobile lansează două telefoane 5G marcă proprie, dezvoltate în parteneriat cu Google

Posted by
Share Button

Telekom Romania Mobile lansează două telefoane 5G marcă proprie - T PHONE și T PHONE PRO - dezvoltate în parteneriat cu Google.

”Ca parte a grupului Deutsche Telekom, Telekom Romania Mobile crede cu tărie că accesul la conectivitatea digitală trebuie să fie accesibil oricui. Extinderea conectivității 5G are un impact transformațional asupra multor aspecte ale vieții moderne. Una dintre primele trei companii din lume în ceea ce privește incluziunea digitală, (așa cum este listată în Digital Inclusion Benchmark 2022), Deutsche Telekom și filialele sale naționale investesc continuu în viitorul digital comun, pentru a oferi acces cât mai multor oameni acces la tehnologia 5G”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Astfel, începând cu 5 octombrie 2022, cei care își portează numărul de telefon în rețeaua Telekom Mobile vor beneficia de noul T PHONE inclus la abonamentul Nelimitat 14, sau vor putea opta pentru T PHONE PRO, dacă vor alege abonamentul Nelimitat 18. Ambele abonamente oferă beneficii naționale nelimitate și roaming în SEE inclus. Ofertele sunt valabile pentru clienții rezidențiali și business, indiferent dacă sunt deja la Telekom și doresc să își reînnoiască abonamentul sau să își achiziționeze încă unul nou sau dacă își portează acum la Telekom abonamentul din altă rețea. Ofertele sunt disponibile atât în magazinele Telekom, cât și pentru comenzi online pe telekom.ro sau la numărul 021.404.1234.

De asemenea, clienții Telekom Mobile vor putea achiziționa cele două terminale ”la liber”, fără abonament, la prețul de 999 de lei TVA inclus (T PHONE) sau 1.299 de lei (T PHONE PRO), din magazinele Telekom.

Un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii T PHONE este spațiul de stocare în cloud de 100 GB, timp de trei luni, prin Google One, fără costuri suplimentare, oferit tuturor celor care nu au deja un cont Google One.

T PHONE PRO și T PHONE dispun de ecrane HD+ de 6,82″ și, respectiv, 6,52″, cu baterii de mare capacitate, care permit conectivitate mai mare în mișcare, opțiune de încărcare rapidă de 15 W, camere de înaltă rezoluție și design premium, care include un senzor de amprentă Magenta.

274
Share Button

Leave a Reply