Apple urmează să lanseze noi laptopuri MacBook Pro în martie

Posted by
Share Button

Noile laptopuri MacBook Pro cu chipset M2 nu vor mai ieşi pe piaţă în ultimele luni ale acestui an, cum se aşteptau analiştii, ci vor fi lansate abia spre finele primului trimestru al anului viitor.

După iPhone-uri, Apple Watch-uri şi iPad-uri, gigantul american Apple era aşteptat să mai lanseze până la finalul anului şi noi laptopuri MacBook Pro, cu cel mai nou chipset al companiei, M2.

În cadrul conferinţei cu investitorii, însă, Tim Cook, şeful Apple, a spus că portofoliul de produse pentru acest an al companiei a fost finalizat, ceea ce înseamnă că nu vor mai fi lansate alte produse anul acesta.

Laptopurile MacBook Pro care nu mai apucă să vadă piaţa în 2022 vor fi lansate cel mai probabil în luna martie a anului viitor. Apple nu face lansări în ianuarie şi februarie, în schimb, are un istoric lung de lansări în martie.

Viitoarele laptopuri vor folosi acelaşi design cu cel al modelelor din 2021. Singura schimbare notabilă va fi trecerea la cipurile M2 Pro şi M2 Max. Cel din urmă este aşteptat să aibă un procesor cu 12 nuclee, la care se adaugă alte 38 de nuclee pentru procesarea grafică.

Prezentarea noilor laptopuri MacBook Pro ar urma să coincidă cu lansarea versiunii 13.3 a sistemului de operare macOS.

172
Share Button

Leave a Reply