Elon Musk anunţă un abonament lunar de 8 dolari pentru utilizatorii care doresc să figureze pe Twitter ca având cont verificat

Posted by
Share Button

Elon Musk, noul proprietar al companiei Twitter, a anunţat marţi printr-un tweet că urmează să lanseze un abonament în valoare de 8 dolari pe lună pentru utilizatorii care doresc să aibă contul certificat (cu bifă albastră) şi să fie mai puţin expuşi publicităţii.

Reţeaua de socializare oferă încă de anul trecut un abonament pentru funcţiile cu plată oferite de aplicaţie, dar directorul executiv îşi doreşte un program nou, mai scump şi care să fie aprobat, care să diversifice sursele de venituri ale platformei.

Elon Musk a dizolvat consiliul de administraţie al Twitter joi, după ce a preluat controlul asupra companiei, iar miliardarul a devenit ”unicul director al Twitter”, potrivit unui document depus luni la autorităţile de reglementare.

Toţi membrii anteriori ai consiliului de administraţie al Twitter, inclusiv directorul executiv recent demis Parag Agrawal şi preşedintele Bret Taylor, nu mai sunt directori, ”în conformitate cu termenii acordului de fuziune”.

257
Share Button

Leave a Reply