Apple ar putea amâna lansarea primei căşti de realitate mixtă

Posted by
Share Button

Probleme de software descoperite pe ultima sută metri ar putea determina Apple să amâne livrările primei căşti de XR a companiei.

Analistul chinez Ming-Chi Kuo spune că cele mai recente informaţii care au ca sursă partenerii Apple arată că gigantul american va începe livrările primei sale căşti de XR mai târziu decât era iniţial planificat.

Până acum, sursele din industrie susţineau că Apple va începe livrările în al doilea trimestru al anului, după o prezentare oficială făcută în luna ianuarie.

Din cauza problemelor de software care trebuie rezolvate, livrările vor începe în a doua parte a anului viitor, conform reputatului analist chinez.

Din această cauză, şi evenimentul de lansare ar putea fi amânat. În loc ca prezentarea oficială să aibă loc în ianuarie, aceasta ar putea fi amânată pentru luna iunie, când are loc WWDC 2023.

Altfel, dacă prezentarea ar rămâne stabilită pentru ianuarie, ar fi prea mult timp între prezentare şi începerea livrărilor, ceea ce ar putea să afecteze vânzările.

Kuo mai spune că viitoarea cască Apple de realitate mixtă va fi un produs scump, de nişă, care nu va fi livrat anul viitor în mai mult de 500.000 de exemplare.

163
Share Button

Leave a Reply