Review – Monitor AOC Q32P2CA

Posted by
Share Button

Pentru specialiști este bun un monitor mai mare și cum ne credem foarte mari specialiști, am adus la testele Technoreport.ro cel mai mare monitor de la AOC.
Încă de la preluare, am constat că pachetul în care a venit este destul de mare. Următoarea problemă după depachetare a fost că monitorul are peste 12kg, asta înseamnă un picior de susținere foarte robust, care cere un birou pe măsură. Nu am optat pentru un monitor curbat pentru că, acest format este ideal pentru montajele video de la #omasinainunminut pe care le punem pe Autoreport.ro.
Haideți să vă spun câteva cuvinte și despre monitor: cu o rezoluție de 2560 x 1440, Quad HD (QHD) oferă o calitate a imaginii de nivel înalt. Raportul de aspect 16: 9 al ecranului larg oferă foarte mult spațiu de lucru și întindere pe care o puteai obține până acum cu două monitoare.
Monitorul ne-a permis să îl folosim și la vizionare de filme dar, mai ales la rulare de jocuri.
Tehnologia AOC Flicker-Free utilizează un panou de iluminare din spate continuu (curent continuu), reducând nivelurile de lumina sclipitoare. Cu oboseală ochilor și oboseală absolut minimizate, nu ezitați să va bucurați de acele sesiuni de joc lungi și intense în confort!
AOC Lowblue Light va protejează de lumina albastră dăunătoare care, în timpul ședințelor lungi, să dovedit că provoacă tulburări oculare, dureri de cap și tulburări de somn. Funcția noastră Lowbue Light reduce lungimile de undă dăunătoare emise fără a sacrifică compoziția culorilor, eliberând experiență de grijă deteriorării ochilor.Boxele încorporate oferă un sunet mai mult decât decent și permit o utilizare mult mai bună a spațiului de pe birou.
Avem un monitor foarte bun la raportul calitate preț, iar pentru așteptările noastre s-a dovedit a fi perfect. Poate vom opta pentru gaming la un alt monitor, curbat, pentru o mai bună imersiune mai ales la shottere sau RPG-uri, dar acest AOC este foarte bun pentru ce l-am luat: creare de video.

Date tehnice AOC Q32P2CA
Dimensiune display (INCH) 31.5 / ecran 80 cm
Antiglare (AG) - PIXEL PITCH 0.2727
Rezoluție panel 2560x1440 / QHD
ASPECT RATIO 16:9
Rată de refresh 75 HZ, timp de răspuns 4 ms
Culori display 1,07 miliarde
Alte caracteristici: SYNC TECHNOLOGY (VRR), Adaptive Sync, FLICKER-FREE, BLUE LIGHT TECHNOLOGY - Low Blue Light
Conectivitate: HDMI, HDMI 1.4 x 2, DisplayPort 1.2 x 1, USB-C 3.2 x 1 (DP alt mode, upstream, power delivery up to 65 W), USB HUB, 4 USB DOWNSTREAM PORTS, USB FAST CHARGE PORT, AUDIO OUTPUT - Headphone out (3.5mm)

419
Share Button

Leave a Reply