Marea Britanie va investiga în profunzime achiziţia de către Broadcom a Vmware, într-o tranzacţie de 61 de miliarde de dolari pe piaţa serverelor

Posted by
Share Button

Marea Britanie va investiga în profunzime achiziţia de către Broadcom a VMware, după ce producătorul de cipuri din SUA nu a oferit niciun angajament imediat ca răspuns la preocupările sale cu privire la impactul tranzacţiei de 61 de miliarde de dolari pe piaţa serverelor, transmite Reuters.

Autoritatea pentru Concurenţă şi Pieţe din Marea Britanie a declarat la începutul acestei luni că achiziţia de către Broadcom a companiei de cloud computing şi virtualizare ar putea creşte costul pieselor de computer şi al software-ului pentru servere.

Istituţia a declarat miercuri că Broadcom a refuzat să ofere vreun angajament în perioada de cinci zile după publicarea preocupărilor şi, prin urmare, va trece la o anchetă aprofundată, care poate dura până la şase luni.

Broadcom a declarat la începutul acestei luni că lucrează în mod constructiv cu autoritatea de reglementare şi că va demonstra că acordul va spori concurenţa şi va aduce beneficii întreprinderilor şi consumatorilor.

252
Share Button

Leave a Reply