Pixel 7a este noul smartphone mid-range de la Google

Posted by
Share Button

Alături de mult mai scumpul smartphone pliabil Pixel Fold, Google a prezentat în prima zi de Google I/O şi Pixel 7a, un mid-range care pare să aibă un raport funcţionalitate - preţ foarte bun.

Multe dintre dotările tehnice ale noului Pixel 7a sunt la nivelul sau aproape de nivelul oferit de flagship-ul Pixel 7. De exemplu, ecranul OLED de 6,1 inch are rezoluţie FHD+ şi 90Hz rată de împrospătare.

De asemenea, trecerea la chipset-ul Tensor G2 este un alt mare upgrade pentru noul mid-range al companiei americane. Alături de acesta există 8GB RAM şi 128GB spaţiu de stocare.

Sistemul foto este compus din două camere - 64MP şi 13MP ultra-wide. Filmarea se face la rezoluţie 5K cu până la 60 de cadre pe secundă.

Google promite 5 ani de update-uri de securitate pentru Pixel 7a, care beneficiază de certificarea IP67 pentru rezistenţă la apă şi praf.

Bateria smartphone-ului are o capacitate de 4.385mAh şi poate fi încărcată, atât cu fir, cât şi wireless, la 18W. Alimentarea cu fir se face pe USB-C, dar Google nu va include un încărcător în cutie.

Pixel 7a va costa de la 500 de dolari şi este disponibil imediat în ţările în care Google îşi vinde oficial smartphone-urile.

186
Share Button

Leave a Reply