Pixel Watch 2 vine cu un design neschimbat, dar cu schimbări interioare

Posted by
Share Button

Alături de noua serie de smartphone-uri Pixel 8, Google a prezentat smartwatch-ul Pixel Watch 2 în cadrul aceluiaşi eveniment Made by Google, ţinut miercuri seara în New York City.

Pixel Watch 2 este, aşa cum era de aşteptat, un upgrade minor faţă de modelul anului trecut, care păstrează designul neschimbat.

În continuare există o singură versiune, cu cadran de 41mm şi ecran de 1,2 inch. Compania promite, însă, îmbunătăţiri la interior.

Pixel Watch 2 trece la un chipset Snapdragon W5+ Gen 1 de 4nm, care reprezintă un salt important de performanţă faţă de Exynos 9110, folosit de prima generaţia a smartwatch-urilor Google.

Alături de acesta există 2GB de memorie RAM, care ar trebui să fie suficienţi pentru un smartwatch.

Google promite că bateria va ţine 24 de ore de această dată, deşi capacitatea acesteia creşte neglijabil, de la 294mAh, la 306mAh.

O explicaţie pentru creşterea autonomiei este scăderea rezoluţiei ecranului, de la 450 x 450 pixeli la 384 x 384 pixeli, ceea ce reprezintă, din punct de vedere tehnic, mai degrabă un downgrade.

Smartwatch-ul poate măsura pulsul şi nivelul oxigenului din sânge, poate monitoriza somnul şi nivelul de stres, dar nu poate realiza un EKG, o facilitate la îndemâna smartwatch-urilor vândute de Apple şi Samsung.

Preţurile la Pixel Watch 2 încep de la 350 de dolari pentru versiunea cu Bluetooth şi 400 de dolari de la cea cu LTE.

189
Share Button

Leave a Reply