Porsche Design și HONOR anunță un parteneriat global pe termen lung

Posted by
Share Button

Brandul global de tehnologie HONOR și brandul luxury Porsche Design anunță un parteneriat strategic. Ambele branduri sunt unite de viziunea de a crea produse inovatoare care combină designul excepțional și funcțional cu tehnologia de ultimă generație.

Cele două branduri își vor reuni filosofiile de design pentru a crea dispozitive inteligente de înaltă calitate și pentru a oferi clienților o experiență de utilizare luxury  în lumea electronicelor.

Prin intermediul capacităților extinse de cercetare și dezvoltare, HONOR este pionier în sectorul tehnologiei. Portofoliul HONOR impresionează prin produse inteligente și inovatoare, oferind o experiență de utilizare superioară și caracteristici remarcabile, de la durata de viață a bateriei, calitatea display-ului, până la performanțele în fotografie și videografie.

Porsche Design aduce în această colaborare expertiza unică în materie de design și vasta experiență acumulată de-a lungul decadelor în segmentul luxury. Prestigiul și succesul brandului derivă din filosofia de design atemporal, funcțional și purist, așa cum a fost definită de profesorul Ferdinand Alexander Porsche. Acesta nu numai că a proiectat legendarul Porsche 911, dar a creat și primul ceas de mână complet negru din lume. Cu peste 15 ani de succes în industria smartphone-urilor, Porsche Design a proiectat și co-dezvoltat numeroase dispozitive de înaltă performanță.

„Parteneriatul exclusiv cu HONOR reprezintă un moment de referință în expansiunea viitoare a portofoliului iconic de produse electronice Porsche Design. În HONOR am găsit partenerul ideal pentru a stimula inovația și pentru a proiecta produse noi și inovatoare, care să îmbine perfect designul cu o performanță remarcabilă. Avem un obiectiv comun de a deveni lideri în segmentul dispozitivelor inteligente luxury”, a declarat Stefan Buescher, Președintele Consiliului Executiv al Porsche Lifestyle Group.

„Suntem onorați să colaborăm cu un partener precum Porsche Design și să aducem tehnologia de ultimă generație în segmentul premium al dispozitivelor inteligente” spune George Zhao, CEO al HONOR. „Design-ul centrat pe nevoile utilizatorului al HONOR se îmbină cu filosofia brandului Porsche Design pentru a crea produse inteligente luxury. Această colaborare pe termen lung între HONOR și Porsche Design deschide noi oportunități pentru a consolida creșterea noastră pe piețele din întreaga lume.”

Prin combinarea tehnologiei inovatoare, a conceptelor de produs pionierat și a esteticii atemporale, cele două branduri își propun să aducă tehnologia de ultimă generație și designul purist premium în lumea dispozitivelor inteligente luxury. Primul dispozitiv inteligent dezvoltat în colaborare între HONOR și Porsche Design va fi dezvăluit în ianuarie 2024 în China.

136
Share Button

Leave a Reply