Concurs Provocarea minților în anul școlar 2023-2024

Posted by
Share Button

Pentru al doilea an consecutiv, Măgurele Science Park, alături de partenerii de la Inspectoratul Școlar Județean Ilfov, lansează concursul „𝐏𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐢𝐧𝐭̦𝐢𝐥𝐨𝐫”.

Concursul de proiecte are drept promotor și organizator Inspectoratul Școlar Județean Ilfov (IȘJ Ilfov) în parteneriat cu Asociația „Măgurele Science Park” (MSP), scopul concursului fiind selectarea, identificarea și premierea celor mai bune proiecte realizate de elevii care au parcurs Curriculumul la decizia școlii (CDȘ) „Ora de știut!”. Concursul „Provocarea minților”, în anul școlar 2023-2024, va avea următoarea tematică: „Dezlănțuie revoluția verde: folosește inteligența artificială pentru a crea un viitor sustenabil!”.

Elevii care au parcurs opționalul „Ora de Știut! ” în perioada 2023-2024 au șansa să își vadă proiectele de la clasă expuse la Palatul Parlamentului și să fie premiați.

Acestea urmează să fie amplasate la Palatul Parlamentului în perioada 22-26.04.2024 într-o expoziție care va fi organizată în holul central de la intrarea S1.

Mai multe detalii despre concurs si regulamentul acestuia pot fi consultate aici - https://oradestiut.ro/concurs-2024/.

550
Share Button

Leave a Reply