Modelele iPhone 16 Pro ar putea veni cu baterii mai mari

Posted by
Share Button

Cele doua modele Pro ale viitoarei serii de smartphone-uri pe care Apple o va prezenta în curând ar putea încerca să atragă clienții cu baterii mai mari, care să ofere o autonomie mai bună.

Conform informațiilor care vin din zona partenerilor chinezi ai Apple, iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max vor fi dotate cu baterii mai mari decât modelele pe care vin să le înlocuiască.

iPhone 16 Pro ar urma să aibă o baterie cu o capacitate de 3.577 mAh, care, față de vechea baterie de 3.274 mAh, va fi mai mare cu +9,25%.

De partea cealaltă, iPhone 16 Pro Max ar urma să folosească o baterie cu o capacitate de 4.676 mAh, mai mare cu +5,74% decât cea de la iPhone 15 Pro, care avea 4.422 mAh.

Diferența este, în special, vizibilă la modelul iPhone 16 Pro, dar, cu optimizările software pe care le face Apple de obicei, ambele versiuni ar putea ajunge să ofere o autonomie semnificativ mai mare.

Mai mult, cele două modele Pro ar urma să beneficieze de suport pentru alimentarea cu 40W, ceea ce ar face ca și încărcarea acestora să fie mai rapidă.

Dacă aceste informații se vor concretiza sau nu, se va afla în luna septembrie, când Apple va prezenta oficial seria de smartphone-uri iPhone 16.

119
Share Button

Leave a Reply