Review – Asus ZenFone3

Posted by
Share Button
TechnoReport.ro este la primul său test cu un telefon ASUS. Pentru încercări am ales recent lansatul ZenFone 3, un model care nu este în vârf din punct de vedere al prețurilor, dar care se achită destul de bine de îndatoririle zilnice. Asus a scos o serie de telefoane unibloc denumită ZenFone3. Modelul testat de noi este cel mai mare, cel care are un ecran cu o diagonală de 5,5 inch.
Suntem plăcut impresionați de primul Asus. Are un design interesant și este destul de bine finisat. Poate fi folosit foarte ușor și cu o singură mână deși este destul de mare. Din punct de vedere al procesorului, este dotat cu procesorul de 64-bit Qualcomm Snapdragon Octa-Core 625 de 2.0GHz, în ceea ce privește memoria, ZenFone3 are 4 LPDDR3. În categoria asta de preț, Asus oferă chiar un telefon foarte performant. ZenFone3 are sloturi pentru 2 SIM, un NanoSIM și un MicroSIM. Are și Dual SIM dual standby. Bateria are o capacitate de 3000mAh și noi deși am utilizat intensiv telefonul, nu am reușit să îl descărcăm într-o singură zi. Sistemul de operare este Android 6.0 cu ASUS ZenUI 3.0. Camera de pe spate are 16 megapixeli, se numește PixelMaster 3.0 și face poze destul de bune. Pe partea față, avem o cameră foarte bună pentru selfies, una de 8 megapixeli. ZenFone 3 înregistrează video până la 4k, dar face și poze destul de bune ziua. Noaptea am dori să ajungă la performanțele unui Samsung S7, dar nu este cazul.
Ne-a plăcut foarte mult: – finisajele; – culorile ecranului; – designul;
Nu ne-au plăcut: – prea colțuros, – meniul este puțin mai complicat; – sticla pe ambele părți. Pare sensibil;
Date tehnice Asus ZenFone3 DIMENSIUNI (mm): 152,59 x 77,38 x 7,69 GREUTATE: 155 grame ECRAN: 5,5 inci, FHD (1920 by 1080) super IPS+ display MEMORIE Spaţiu de stocare total: 64GB, Slot pentru card microSD Cameră foto principală 16 MP PixelMaster 3.0 camera with 1.12 µm pixel size, f/2.0 aperture, 6-element Largan lens with sapphire lens protection, Ultra-fast 0.03s instant focus and subject tracking TriTech AF system (2nd-gen laser auto-focus, phase detection auto-focus and continuous auto-focus) Cameră foto secundară - 8 Mpx, f/2.0 aperture, 84˚ field of view 499
Share Button

Leave a Reply