Samsung Electronics lansează noul Galaxy A9 – primul telefon cu cameră cvadruplă

Posted by
Share Button
Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Galaxy A9, un smartphone gândit special pentru cei care iubesc să exploreze, să surprindă momentul și să împărtășească în timp real experiențele pe care le trăiesc. Galaxy A9 aduce în premieră prima cameră foto cvadruplă din lume, fiind dotat cu funcții special concepute pentru a te ajuta să trăiești la maximum fiecare zi.
  Galaxy A9 este construit pentru cei care știu ce își doresc și fac orice pentru a-l obține. Fie că este vorba despre selfie-ul perfect sau o panoramă spectaculoasă, Galaxy A9 este partenerul perfect care te va ajuta să surprinzi și să împărtășești aventurile tale zilnice, indiferent de locul în care te afli.   Într-o lume din ce în ce mai conectată, în care momentele importante sunt captate și împărtășite instantaneu, fie ele de zi cu zi sau cele care se întâmplă o dată în viață, smartphone-ul înseamnă mai mult decât un simplu telefon. Tocmai de aceea Galaxy A9 integrează cele mai bune specificații ale camerei foto, pentru a le permite utilizatorilor să obțină mai mult și să experimenze multiple posibilități. Camera Principală Quad Inovativă Galaxy A9 îți permite să faci fotografii dinamice și reușite, fără să fii nevoit să depui efort suplimentar. Având patru lentile, îți va fi mult mai ușor să îți pui în practică creativitatea și să obții fotografii uimitoare.
  • Vei obține cele mai bune detalii datorită funcției 2x Optical Zoom, indiferent de cât de depărtat este subiectul fotografiei.
  • Surprinde lumea așa cum e ea, fără limite, cu ajutorul lentilelor Ultra Wide și fotografiază ca un profesionist datorită funcției Scene Optimizer. Cu funcția Al Scene Recognition, telefonul tău este acum mai inteligent, fiind capabil să identifice subiectul fotografiei și să își ajusteze setările astfel încât să obții cea mai reușită fotografie.
  • Funcția Depth Lens îți oferă libertatea să setezi manual adâncimea fotografiilor și să pui focus pe subiect, reușind să obții imagini uimitoare, profesionale.
  • Indiferent de condițiile de lumină, fotografiile vor fi foarte clare în orice moment al zilei, datorită lentilelor de 24MP ale lui Galaxy A9.
Bateria de 3,800mAh[1] asigură buna funcționare a telefonului pentru o perioadă îndelungată de timp. Poți să captezi orice, fără restricții, să stochezi fișiere diverse mulțumită memoriei interne de 128GB, care se poate extinde cu până la 512GB.   Conceput pentru a-ți face viața mai ușoară, Galaxy A9 vine cu următoarele funcții: Bixby[2], Samsung Pay[3] Samsung Health și puteți profita de numeroasele beneficii multi-tasking oferite de smartphone, inclusiv de aplicația App Pair. Samsung are un istoric recunoscut în realizarea de dispozitive cu design superior, astfel Galaxy A9 este conceput în trei culori unice: Caviar Black, Lemonade Blue și Bubblegum Pink[4]. Fiind ergonomic și elegant, se potrivește perfect în mână și se simte extrem de confortabil, datorită spatelui realizat cu 3D Glass.   Galaxy A9 va fi disponibil în magazinele din România începând cu luna noiembrie. 760
Share Button

Leave a Reply