Logitech lansează StreamCam, o nouă soluție de streaming

Posted by
Share Button

Logitech lansează astăzi StreamCam, o nouă cameră web, dezvoltată mai ales pentru creatorii de conținut și streamerii pasionați. StreamCam dispune de o rezoluție de 1080p și 60 de frame-uri pe secundă, conectivitate USB-C și opțiuni de instalare flexibile, dovedind o performanță îmbunătățită atunci când este folosită împreună cu software-ul Logitech Capture. Acesta îi oferă funcționalități care automatizează expunerea, încadrarea și stabilizarea imaginii, pentru un conținut care merită împărtășit cu ceilalți.

„StreamCam este creată special pentru creatorii de conținut de astăzi, susținând astfel pasiunile creative și împărtășirea lor cu cei din jur”, menționează Delphine Donne-Crock, manager general al departamenului de creație și productivitate Logitech. „Formatul video a devenit una dintre modalitățile principale prin care oamenii se exprimă în online, așadar ne dorim să dezvoltăm produse care să-i ajute să creeze conținut de calitate.”

Utilizată împreună cu software-ul Logitech Capture, StreamCam este camera ideală pentru streaming-ul pe YouTube, Facebook, Twitch, Instagram și alte rețele sociale. Combinația celor două oferă o mulțime de avantaje:

  • Smart focus cu recunoaștere facială și expunere care ajută la redarea unei imagini clare în fiecare video
  • Smart framing cu AI, pentru păstrarea constantă în cadru
  • Stabilizarea imaginii, pentru un video fluent
  • Video vertical full HD, perfect pentru story-urile de Instagram și Facebook
  • Setări audio stereo și dual-mono, pentru întregistrare precisă a sunetului

StreamCam este, de asemenea, compatibilă cu aplicațiile XSplit și Open Broadcaster Software (OBS).

Update-uri pentru software-ul Logitech Capture

Odată cu lansarea StreamCam, o nouă versiune a software-ului Logitech Capture va fi disponibilă pentru clienții actuali, cu suport extra pentru o versiune beta pentru macOS. Versiunea actualizată va include funcționalități precum Dark Mode, noi efecte, texte live și multe altele. Logitech Capture este disponibil gratuit pe Logitech.com.

Cele mai performante produse pentru studio-ul de streaming

Indiferent dacă vorbim de creatori de conținut recunoscuți sau care sunt la început de drum, Logitech și familia sa de branduri oferă o gamă diversificată de soluții pentru toate nevoile. Astfel, StreamCam se alătură unei serii de produse dezvoltate special pentru creatorii de conținut, inclusiv alături de noile Yeti X de la Blue Microphones. Mai multe informații despre soluțiile de streaming Logitech, sfaturi pentru streaming și înregistrare și inspirație pentru cum se poate îmbunătăți constant conținutul video se pot descoperi pe logitech.com/streaming.

493
Share Button

Leave a Reply