Samsung a prezentat smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2

Posted by
Share Button

Samsung şi-a prezentat noul smartphone pliabil Galaxy Z Fold2, după teaser-ul din urmă cu aproape o lună, când doar l-a arătat publicului. Având un ecran secundar mai mare și unul principal foarte generos, Galaxy Z Fold2 îmbină un design solid și finisaje premium.

Fold2 este urmaşul primului smartphone pliabil Samsung. Între timp, gama de telefoane pliabile a Samsung s-a îmbogățit și cu Galaxy ZFlip.

„Călătoria noastră către următoarea generație de dispozitive mobile este plină de originalitate și inovație. Odată cu lansarea dispozitivului pliabil Samsung Galaxy Z Fold2, atenția noastră s-a concentrat foarte mult pe feedback-ul utilizatorilor pentru a ne asigura că aducem îmbunătățiri semnificative din punct de vedere hardware, dezvoltând în același timp noi inovații pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de utilizare. Aceasta este consolidată în continuare prin intermediul parteneriatelor noastre de top cu Google și Microsoft, prin care reușim să redimensionăm și să redefinim posibilitățile experienței mobile", a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Ca şi versiunea de anul trecut, ecranul lui Fold2 este compus din două părţi mai mici, atunci când device-ul este deschis, ajungând să măsoare 7,6 inch, ceea ce nu mai sună la fel de impresionant ca anul trecut, acum când majoritatea producătorilor vin cu ecrane care se apropie de 7 inch fără pliere.

Acest ecran are o rezoluţie de 1768 x 2208 pixeli şi suportă HDR10+.

Ecranul secundar, care poate fi folosit când device-ul este pliat, măsoară 6,2 inch şi este un AMOLED cu 816 x 2260 pixeli rezoluţie.

Fold2 foloseşte un sistem foto compus din 3 camere de 12 MP, acelaşi sistem care există şi pe Note20.

La baza smartphone-ului stă Snapdragon 865+, un chipset cu 8 nuclee, secondat de 12 GB memorie RAM. Spaţiul de stocare va fi de 256 GB respectiv 512 GB în funcţie de versiune. Bateria are o capacitate de 4.500 mAh.

Nu lipseşte suportul 5G pentru Sub6 şi mmWave, standardul din urmă fiind şi cel mai rapid din noua generaţie.

Galaxy Z Fold2 va fi disponibil din 18 septembrie în 4 culori: argintiu metalic, auriu metalic, roşu metalic şi albastru metalic. Preţurile încep de la 1,999 euro.


413
Share Button

Leave a Reply