Samsung prezintă seria de TV-uri 2021

Posted by
Share Button

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat gama din 2021 care include MICRO LED, Neo QLED, televizoare Lifestyle, monitoare și soundbar-uri în cadrul evenimentului virtual Unbox & Discover. Pe măsură ce oamenii petrec mai mult timp acasă, cele mai recente inovații Samsung le permit consumatorilor să profite la maximum de ecranele lor – permițându-le să lucreze și să comunice mai eficient, dar și să-și exploreze pasiunile.

La Samsung, ne mândrim cu faptul că inovăm constant pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a consumatorilor noștri. În ultimul an, tehnologiile care erau considerate în trecut ”nice to have” au devenit o nevoie, pe măsură ce casele noastre s-au transformat în birou, școală, sală de sport și multe altele. Pe măsură ce consumatorii petrec din ce în ce mai timp acasă, rolul televizorului în viața noastră s-a schimbat – iar în 2021, Samsung continuă să redefinească rolul acestuia în funcție de nevoile și pasiunile consumatorilor noștri”, a declarat James Fishler, Senior Vice President, Divizia Consumer Electronics, Samsung Electronics America.

Timp de decenii, televizoarele au fost văzute pur și simplu ca un mijloc de a viziona filme și emisiuni; acum sunt mai mult decât o simplă sursă de divertisment, televizoarele servesc și ca săli de conferințe și partener de fitness. Anul trecut a schimbat modul în care consumatorii se raportează la ecrane și, profitând de multiplele specificații pe care un televizor le oferă, oamenii reexaminează rolul pe care îl joacă televizorul în viața lor.

Alături de noile funcții inovatoare, Samsung se angajează să ofere cea mai bună experiență de vizionare posibilă. Calitatea imaginii este cea datorită căreia Samsung este brandul numărul unu pe piața de televizoare la nivel global timp de 15 ani consecutivi – iar în 2021, Samsung va continua să ofere consumatorilor cea mai bună experiență pe care o pot avea pe un televizor.

MICRO LED în casele utilizatorilor

Cu o luminozitate superbă, negru profund și o calitate a imaginii uluitoare, tehnologia Micro LED oferă o experiență de vizionare inovatoare care durează, datorită LED-urilor anorganice care ajută la prevenirea fenomenului burn-in și asigură un ecran vibrant pe toată durata sa de viață.

În 2018, Samsung a introdus tehnologia Micro LED sub forma lui „The Wall” – un sistem configurabil de module care poate să ajungă la incredibila dimensiune de 292 inci, pentru o experiență care nu se aseamănă cu nicio alta. Cu flexibilitatea sa inerentă, „The Wall” necesită instalare profesională în casă sau birou.

În 2021, Samsung aduce puterea tehnologiei MICRO LED într-un format specific televizorului tradițional. Acum, consumatorii pot avea parte în propria casă de experiența cinematografică cu ajutorul unui ecran ce are un design edge-to-edge, fără a fi nevoie de asamblare sau instalare profesională. MICRO LED este disponibil în dimensiuni de 110” și 99” și va fi disponibil la nivel global începând cu sfârșitul lunii martie; o dimensiune de 88” va fi lansată în această toamnă; în

viitor, este pe listă și o versiune de 76”.

MICRO LED înseamnă că 4 ecrane pot deveni unul singur. Cu 4Vue (Quad View), consumatorii pot viziona simultan până la patru surse de conținut. Țineți pasul cu mai multe sporturi simultan sau urmăriți un stream în timp ce jucați un joc video. MICRO LED aduce calitatea reală a imaginii într-un produs la o scară enormă.

Samsung Neo QLED se potrivește în orice casă și pentru orice pasiune

Pe măsură ce oamenii folosesc televizoare ca un mijloc de a-și pune în aplicare pasiunile, Samsung a dezvoltat Samsung Neo QLED care oferă o experiență de vizionare îmbunătățită, indiferent de conținutul pe care îl urmăresc. Experiența de vizionare de pe Samsung Neo QLED este definită de procesorul Neo Quantum Processor și de noile LED-uri Quantum Mini. La doar 1/40 din dimensiunea LED-urilor convenționale, LED-urile Quantum Mini permit controlul ultra-fin al luminii. Cu negru adânc, lumini puternice și o tehnologie upscaling mai inteligentă decât oricare alta de pe un televizor Samsung, Neo QLED oferă o imagine ultra-realistă – indiferent dacă urmăresc un joc de fotbal sau joacă unul pe consolă.

Samsung Neo QLED vine echipat cu funcții care îmbunătățesc experiența de gaming. Samsung este partenerul TV oficial al Xbox Series X din Statele Unite și Canada. Cu Xbox și Samsung care își reînnoiesc parteneriatul de lungă durată anul acesta, cele două companii vor continua să lucreze împreună pentru a oferi o experiență de joc imbatabilă. Samsung Neo QLED și QLED oferă capabilități de ultimă generație, ceea ce înseamnă că vor fi parteneri fenomenali pentru jocurile de ultimă generație pe Xbox Series X. În plus, Samsung Neo QLED și QLED permit consumatorilor să vadă fiecare detaliu, datorită claritatății incredibile 4K, o rată de refresh de 120 cadre pe secundă și un timp de răspuns scăzut de 5,8 ms.

Pentru a oferi în continuare performanțe de joc optimizate gamei Samsung Neo QLED și QLED din 2021, Samsung a stabilit un parteneriat cu AMD pentru a dezvolta primul televizor cu suport Freesync Premium Pro, atât pentru jocuri pentru PC, cât și pentru consolă, pentru a oferi astfel o experiență de joc HDR cu adevărat excepțională. În plus, noul Game Bar de la Samsung îi ajută pe jucători să monitorizeze rapid aspectele critice ale jocului. Îl pot folosi pentru a accesa Super Ultrawide Gameview de la Samsung, ceea ce înseamnă că va fi disponibil raportul ultra-wide – care se găsește în mod obișnuit pe monitoarele de gaming.

Pentru cei care au pasiune pentru fitness, Samsung Neo QLED aduce antrenamente sportive și sugestii pentru o viață sănătoasă acasă la consumatori. Anul trecut, când oamenii nu au putut merge la sală, mulți au căutat modalități de a rămâne în formă în propriile case. Samsung Health, o platformă de fitness și mindfulness lansată în primăvara anului 2020, a îndeplinit această nevoie. Samsung Health a ajutat consumatorii să se mențină în formă datorită aplicațiilor partenerilor pentru fitness și sănătate, împreună cu o conectivitate perfectă cu telefoane mobile și accesorii.

În 2021, Samsung Health adaugă beneficiul unui Smart Trainer. Cu o cameră opțională vândută separat, Smart Trainer utilizează AI pentru a analiza postura și pentru a oferi feedback în timp real pentru îmbunătățirea mișcărilor pe măsură ce urmăresc videoclipurile instructive de fitness.

În 2021, modelele Samsung Neo QLED 8K (QN800A și QN900A) vor fi disponibile în dimensiuni de 65", 75" și 85", în timp ce modelele 4K (QN90A și QN85A) vor fi disponibile într-o varietate de dimensiuniu, începând cu 50''.

567
Share Button

Leave a Reply