Xiaomi Mi 11 Ultra, disponibil în România

Posted by
Share Button

Mi 11 Ultra, cel mai nou flagship din portofoliul Xiaomi, revoluționează fotografia și filmarea cu telefonul mobil, fiind echipat cu una dintre cele mai puternice camere din istoria telefoanelor. Începând de azi, telefonul Mi 11 Ultra, în varianta 12GB+256GB, este disponibil la prețul recomandat de 6.999,00 lei,pe canalele oficiale de vânzare.

Mi 11 Ultra face un salt important în privința tehnologiei camerelor de pe telefoanele inteligente, fiind dotat cu senzorul Samsung GN2. Dispozitivul merge și mai departe prin setup-ul triplu la nivel pro, format numai din camere “principale”. Datorită acestuia, Xiaomi ajunge din nou în topul DXOMARK: Mi 11 Ultra este cel mai bun telefon inteligent pentru fotografii din lume. Cu ecran DotDisplay quad-curved de 120Hz și WQHD+, încărcare cu fir și încărcare wireless turbo la 67W, Mi 11 Ultra oferă o experiență premium dusă la extrem.

Mi 11 Ultra marchează un reper important în fotografia la cel mai înalt nivel cu telefoanele inteligente și continuă tradiția Mi 10 Ultra. Setup-ul triplu de camere la nivel pro are un hardware de mare putere și un software avansat, care i-au adus primul loc în clasamentul DXOMARK.

Telefonul performează și la capitolul filmare. Toți cei trei senzori înregistrează la calitate video 8K 24fps, iar camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision® și HDR10+. Astfel, calitatea și acuratețea imaginilor sunt excelente, cu luminozitate perfectă și o reprezentare a umbrelor foarte exactă.

Sistemul audio al lui Mi 11 Ultra este la înălțime. Telefonul are difuzoare duale, calibrate de experții Harman Kardon, colaborare ce a început odată cu lansarea Mi 11. În partea de jos, Mi 11 Ultra are un difuzor superlinear și mai puternic de 1216P, care îi asigură o amplitudine maximă de 0.8mm, cea mai “zgomotoasă” din industrie. Cu o configurare hardware de excepție, detectare inteligentă a sunetului și reglajele unor specialiști de top, Mi 11 Ultra oferă o performanță audio optimă.

Mi 11 Ultra are un spate ceramic premium, plăcut la atingere și un design elegant. Telefonul este disponibil în două culori: Ceramic White și Ceramic Black.

574
Share Button

Leave a Reply