Surface Duo 2 este noul smartphone cu două ecrane al Microsoft

Posted by
Share Button

Microsoft a lansat un nou smartphone cu două ecrane, numit Surface Duo 2, care promite să spele păcatele şi să suplinească lipsurile modelului anterior.

A doua încercare a Microsoft de a dezvolta un smartphone pliabil, Surface Duo 2, este un dispozitiv cu 5G şi un sistem foto serios, spre deosebire de slaba cameră foto a primului model din serie.

Spre doesebire de Samsung sau de alţi producători, Microsoft nu s-a complicat cu un ecran pliabil. În schimb, a folosit două ecrane OLED de 5,8 inch, cu 1344 x 1892 pixeli rezoluţie 90Hz rată de refresh, unite printr-o balama.

Noul smartphone se deschide ca o carte pentru a scoate la iveală cele două ecrane, însă balamaua permite deschiderea şi inversă, pentru a pune telefonul pe masă ca un mic cort şi a urmări un film.

La interior, acesta are chipset-ul Snapdragon 888, 8GB RAM, între 128GB şi 512GB spaţiu de stocare şi NFC. Microsoft a evitat să vorbească despre baterie, spunând doar că va ţine o zi întreagă.

Sistemul foto este compus din trei camere de 12MP (tele, wide şi ultrawide), camera tele beneficiind de stabilizare optică a imaginii.

Surface Duo 2 va fi livrat cu Android 11 începând cu 21 octombrie şi va costa de la 1.500 de dolari.

viewscnt
75
Share Button

Leave a Reply