Kia lansează „move.ment”, primul instrument musical digital conceput să inspire

Posted by
Share Button

Kia Corporation a lansat „move.ment”, un instrument muzical digital innovator, care valorifică sunetele naturii în mișcare pentru a impulsiona inspirația. Instrumentul digital „move.ment” a fost utilizat pentru a dezvolta sunetele pentru modelul EV6 și pentru noua ”semnătură audio” Kia.

Mișcarea și natura se află în centrul creativității Kia, iar compania consideră că muzica este una dintre cele mai inspirate forme de artă. Cu „move.ment”, Kia își propune să crească inspirația creativă și să facă voiajul descoperirii mai tangibil pentru creatori, inovatori și clienți din întreaga lume.

Kia a făcut echipă cu creatorul de sintetizatoare de renume mondial Arthur Joly pentru a concepe opt sunete naturale, de la râul Cheonggyecheon care parcurge centrul orașului Seul, Coreea de Sud, până la vânturile agitate din deșertul Sahara și ploile care hrănesc pădurea Amazonului.

Studiile științifice au arătat că „zgomotul roz”, des întâlnit în sunetele naturii, este eficient pentru a aduce ascultătorul într-o stare creativă. Așadar, fiecare element sonor al instrumentului digital „move.ment” urmează îndeaproape parametrii neuroștiințifici care au fost indicați de savantul neurolog Katherine Templar Lewis pentru a se asigura că „zgomotul roz” a fost realizat.

Sunetele pot fi folosite pentru a compune melodii prin mixare și efecte suplimentare, iar tastatura touchpad permite utilizatorilor să creeze modele, să salveze secvențe repetitive de sunete, să redea sau să moduleze sunete.

Kia a folosit deja instrumentul „move.ment” pentru a dezvolta noua „semnătură audio” a mărcii. De asemenea, conceptul a fost folosit pentru a dezvolta sunetele de „întâmpinare” și de „la revedere” pentru premiatul model 100% electric Kia EV6.

Compania intenționează să folosească mai mult instrumentul „move.ment” pentru a prezenta mai multe melodii pentru viitoarele sale campanii de brand și automobile.

Cu scopul de a lansa un album complet în cursul anului, Kia a produs inițial un playlist de patru piese folosind „move.ment”. Piesele care prezintă artiști în devenire sunt disponibile pe SoundCloud, iar platforma va oferi, de asemenea, acces exclusiv la documentare și podcasturi care prezintă povestea din spatele călătoriei sonice a mărcii Kia. Kia și SoundCloud își vor consolida parteneriatul în lunile următoare.

Vă rugăm să vizitați website-ul worldwide.kia.com pentru a descărca „move.ment” și pentru a afla mai multe despre acest instrument digital și despre poveștile din spatele creării sale.

375
Share Button

Leave a Reply