Review – Prestigio RoadRunner 380

Posted by
Share Button

În condițiile circulației de acum, o cameră de bord este indispensabilă, de aceea testăm și camere de bord, la drumurile pe care le facem pentru Autoreport.ro. Prima testată în acest an este Prestigio RoadRunner 380 sosită de la ASBIS.


RoadRunner 380 dispune de o carcasă minimalistă și cântărește doar 88 de grame, este ușor de instalat în mașină și include o gamă largă de opțiuni pentru a monitoriza permanent situația de pe șosea și din habitaclu.
Camera interioară, cu sistem de instalare magnetică, înregistrează videoclipuri de înaltă calitate, la rezoluție HD (1280x720), la 30 de cadre pe secundă și este echipată cu senzori infraroșu pentru vederea pe timp de noapte, permițând înregistrarea de înaltă calitate chiar și în condiții de luminozitate redusă. Monitorizarea habitaclului sporește siguranța și este potrivită pentru toate tipurile de transport de pasageri, inclusiv taxi și călătorii cu familia.

Pentru noi, în cadrul mai multor teste cu mașini, inclusiv cu cele electrice postate pe Technoreport.ro, această cameră este un tool de supravheghere eficient atât al traficului, cât și a șoferului care face testul.

758
Share Button

Leave a Reply