Samsung Galaxy Z Flip 4, prezentat oficial – mai mic şi mai autonom

Posted by
Share Button

Samsung a prezentat cea de-a patra versiune a seriei de smartphone-uri pliabile Galaxy Z Flip, care nu aduce foarte multe upgrade-uri, dar reuşeşte să îmbunătăţească anumite aspecte ale versiunii de anul trecut.

Spre deosebire de Fold 4, Flip 4 reprezintă o opţiune mai accesibilă, datorită preţului mai mic. Acesta poate părea şi mai familiar utilizatorilor care au avut posibilitatea să folosească telefoane cu clapetă, având un mecanism de pliere similar.

Noutăţile pe care le aduce Galaxy Z Flip 4 sunt şi mai puţine decât în cazul lui fold 4. Cea mai importantă este trecerea de la o baterie de 3.300mAh, la una de 3.700mAh. Creşterea capacităţii bateriei a fost o mutare obligatorie pentru Samsung, după ce Flip 3 a suferit de o autonomie foarte mică.

Noul terminal este şi mai mic cu câţiva milimetri, măsurând acum 84.9 x 71.9 x 17.1 mm.

Galaxy Z Flip 4 are un ecran principal de 6,7 inch (2640 x 1080 pixeli, 120Hz refresh) şi unul extern, pentu notificări, de 1,9 inch.

Există acelaşi chipset Snapdragon 8+ Gen 1 ca şi în cazul modelului Fold 4, însă, memoria se opreşte la 8GB, iar spaţiul de stocare este de 128/256/512GB.

Sistemul foto este compus dintr-o camera principală şi una ultrawide, ambele de ​​12MP. Deosebirea principală faţă de modelul anterior vizează senzorul, care este mai mare acum. Acesta măsoară 1,8µm, în loc de 1,4µm (un senzor mai mare contribuie la realizarea unor fotografii mai bune).

Galaxy Z Flip 4 va ajunge în magazine pe 26 august şi va costa de la 1.000 de euro.

Galaxy Z Flip4, cel mai bun instrument pentru auto-exprimare

Galaxy Z Flip4 oferă îmbunătățiri la nivelul caracteristicilor preferate ale utilizatorilor Samsung, făcându-l instrumentul cel mai bun pentru cei care caută modalități noi de auto-exprimare. Designul său compact asigură experiențe unice care nu sunt disponibile pe niciun alt smartphone.

Se pot filma videoclipuri hands-free sau capta selfie-uri de grup din diferite unghiuri prin plierea parțială a Z Flip4 pentru a activa FlexCam[1]. Datorită parteneriatului dintre Samsung și Meta, modul FlexCam este optimizat pentru cele mai populare platforme sociale, inclusiv Instagram, WhatsApp și Facebook.

Cu Z Flip4 există și mai multe opțiuni pentru selfie-uri de înaltă calitate, direct din ecranul frontal, folosind camera principală și modul Quick Shot-ul, îmbunătățit. Înregistrarea unui video de înaltă calitate poate începe în modul Quick Shot și apoi se poate comuta la Flex Mode, fără probleme, pentru a continua înregistrarea hands-free, fără a opri videoclipul - ideal pentru creatorii de conținut și vloggeri. Atunci când este utilizat Quick Shot, utilizatorii pot acum să facă selfie-uri în Portrait Mode și să vadă previzualizarea, păstrând raportul de aspect al fotografiilor. Cu o cameră modernizată, echipată cu un senzor cu 65% mai luminos alimentat de platforma mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, fotografiile și videoclipurile sunt mai clare și mai stabile – fie că este zi sau noapte.

Z Flip4 este conceput pentru a funcționa cu adevărat hands-free – pentru ca  utilizatorii să poată face mai multe lucruri, fără a deschide vreodată telefonul. Aceștia pot efectua apeluri, răspunde la mesaje, debloca mașina și chiar controla widget-ul SmartThings Scene, toate din ecranul extern.

Galaxy Z Flip4 extinde capacitatea de captare, vizionare și conectare prin bateria de 3,700mAh. Z Flip4 permite acum și încărcarea rapidă (încărcare la 50% în aproximativ 30 de minute) ca utilizatorii să poată rămâne conectați mai mult timp. 

Cu o balama mai subțire, margini îndreptate, sticlă rezistentă pe spate și rame metalice lucioase, designul telefoanelor este cel mai rafinat de până acum. Utilizatorii pot personaliza complet Z Flip4 cu Galaxy Themes, disponibile atât pentru ecranul extern, cât și pentru ecranul principal, având opțiunea de a alege dintr-o varietate de fonturi, pictograme și modele, în funcție de stilul propriu. În plus, utilizatorii își pot crea propriul ecran extern, având la dispoziție noi modele de ceas și fundaluri în diferite formate, cum ar fi imagini, GIF-uri și chiar video-uri.

355
Share Button

Leave a Reply