Motorola a prezentat conceptul de smartphone Rollable

Posted by
Share Button

Motorola a a prezentat un nou concept de smartphone Rollable, gândit de echipa 312 Labs, grupul intern de inovare Motorola pentru produse, cercetare, design și experți în inginerie din întreaga lume. Acest nou concept se bazează pe display-ul și inovațiile mecanice pe care Motorola le-a oferit în dispozitivele sale pliabile.

Acum, brandul investește în ecrane OLED flexibile sau pOLED pentru a oferi un echilibru între confort și afișarea de conținut. Conceptul Rollable surprinde această idee cu un ecran care se ajustează în trei forme distincte: extins, compact și peek, cu doar o simplă apăsare de buton.

La puțin peste 4 inci înălțime, conceptul Rollable se redimensionează într-o formă super compactă, de buzunar, mai mică decât majoritatea dispozitivelor premium de pe piață. Fie că este vorba de un ecran de 6,5 inci pentru jocuri captivante sau de un ecran retractat pentru confortul în mișcare, acest concept oferă numeroase oportunități pentru crearea de conținut și divertisment, oferind în același timp flexibilitatea unui dispozitiv mic, cu ecran cuprinzător.

Pe lângă ideea de smartphone Rollable, Lenovo a lansat un concept de laptop Rollable, care folosește o tehnologie similară, cu scopul de a crește nivelul de multi-tasking și de navigare, păstrând în același timp o dimensiune compactă.

Cu sediul central în Chicago, IL, 312 Labs este o echipă globală, multidisciplinară de experți din industrie și lideri de gândire în domeniile managementului produselor, cercetării, proiectării și ingineriei. Numele „312” a fost ales deoarece este unul dintre cele mai cunoscute prefixuri telefonice din Chicago și reflectă rădăcinile Motorola în inovație.

233
Share Button

Leave a Reply