Twitter impune restricţii pentru abonarea la Blue a conturilor noi

Posted by
Share Button

După relansarea grăbită a abonamentului Blue, Twitter anunţă acum o măsură menită să descurajeze imitatorii.

Aşa cum se anticipa, relansarea în mare grabă a Twitter Blue în noua sa formă a creat probleme, printre care s-a numărat faptul că mulţi imitatori s-au abonat pentru a beneficia de bifa oferită de acest abonament.

Pentru că utilizatorii încă n-au învăţat să facă diferenţa dintre bifa conturilor verificate şi cea dobândită prin abonarea la Blue, imitatorii au preferat să plătească abonamentul pentru ca, datorită noii bife, să dobândească un mare număr de urmăritori.

Elon Musk a fost avertizat că aşa se va întâmpla înainte să relanseze Twitter Blue, însă, a ignorat această posibilitate, preferând să relanseze serviciul cât mai repede.

Între timp, Twitter şi-a modificat regulamentul, în care scrie acum că noile conturi trebuie să aştepte 90 de zile de la creare înainte să se poată abona la Blue.

Într-o primă fază, pentru a stopa această tendinţă, conturile noi erau blocate complet de la abonarea la acest serviciu.

Haosul creat la Twitter de noul proprietar a atras deja mânia unora dintre politicienii americani. Senatorul Ed Markey l-a avertizat recent pe Musk că Congresul SUA ar putea interveni, dacă aceasta nu rezolvă problema avalanşei de conturi false favorizată de noua formă a abonamentului Blue.

243
Share Button

Leave a Reply