Samsung câștigă 46 de premii CES 2023 pentru inovație din partea Consumer Technology Association

Posted by
Share Button

Samsung Electronics a fost premiat cu 'CES 2023 Innovation Award' pentru 46 din noile sale produse și inovații de servicii, precum și trei titluri de 'Best of Innovation Honoree' din partea Consumer Technology Association (CTA). 

Asociația recunoaște anual meritele deosebite ale companiilor pentru design și inginerie pentru o multitudine de categorii de produse tehnologice de consum.

Produsele Samsung au fost premiate pentru inovație în categoriile Digital Imaging/Photography, Mobile Devices & Accessories, Gaming, Digital Health, Wearable Technologies, Video Displays, Home AV Components & Accessories și Software & Mobile Apps. O parte din aceste produse premiate încorporează caracteristici ecologice, precum Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, care sunt realizate din materialele plaselor de pescuit reutilizate și au ambalajul confecționat din hârtie 100% reciclată. Compania a primit, de asemenea, prestigiosul premiu 'Best of Innovation Honoree' pentru categoriile Computer Peripherals & Accessories, Video Displays și Cybersecurity & Personal Privacy. 

Premiile pentru Inovație sunt sponsorizate de CTA, gazda și organizatorul evenimentului CES – recunoscut la nivel mondial drept cel mai influent eveniment tehnologic din lume pentru inovație. Anul acesta, evenimentul va avea loc în perioada 5-8 ianuarie în Las Vegas, Nevada și va pune un accent mai mare pe sustenabilitate.

259
Share Button

Leave a Reply