Imagini de presă cu Galaxy S23 au apărut înainte de lansarea oficială de la 1 februarie 2023

Posted by
Share Button

La fel ca în anii anteriori, Samsung nu reuşeşte să păstreze foarte bine secrete informaţiile despre viitoarele sale vârfuri de gamă, acum apărând deja imagini cu unul din modelele seriei Galaxy S23, dar și multiple schițe apropiate de realitate cu celelalte modele ale seriei.

Deşi mai sunt peste două săptămâni până la evenimentul în care Samsung ar trebui să-şi prezinte oficial noile flagship-uri, câteva imagini de presă pregătite tocmai pentru evenimentul de lansare au apărut deja pe internet.

În posesia imaginilor a intrat publicaţia germană WinFuture, care are un istoric foarte bun de informaţii pe surse legate de Samsung şi confirmate ulterior oficial.

Din imagini se poate vedea foarte bine schimbarea de design pe care Samsung o aduce la nivelul camerelor foto. A dispărut „umflătura” pe care stăteau toate camerele foto şi acum fiecare cameră are propria protuberanţă.

Carcasa pare să fie compusă din aceeaşi combinaţie de metal şi sticlă precum seria anterioară.

Din aceleaşi imagini se pot observa şi cele patru culori în care vor fi disponibile noile telefoane - negru, alb, verde şi (un fel de) roz-liliac.

Spre deosebire de anii trecuţi, cel puţin până acum, Samsung a făcut o treabă mai bună în ceea ce priveşte păzirea specificaţiilor tehnice, care încă nu se cunosc.

Ce se ştie cu un grad destul de mare de certitudine este că noua serie nu va mai folosi chipset-urile Exynos dezvoltate de Samsung, ci se va baza exclusiv pe cele de la Qualcomm.

441
Share Button

Leave a Reply