Samsung pregătește lansarea unei tablete pliabile

Posted by
Share Button

Seria Z de dispozitive pliabile a celor de la Samsung ar putea avea, începând cu anul acesta, un nou membru - o tabletă pliabilă lângă smartphone-urile pliabile de până acum. Samsung ar putea surprinde anul acesta, lansând o tabletă pliabilă, pe care este foarte posibil să o vândă sub brandul Galaxy Z Tab, susțin surse din industrie.

Din păcate, nu există informații tehnice la acest moment despre viitoare tabletă Samsung, dincolo de un brevet pe care compania l-a obținut și care descrie tocmai modul în care s-ar putea plia acesta.

Conform descrierilor și imaginilor incluse în brevet, viitoarea tabletă Samsung ar putea avea două balamale, care să permită plierea din două locuri, spre deosebire de smartphone-urile pliabile actuale, care au o singură balama. Nu există, însă, nicio garanție în acest moment că tableta Galaxy Z Tab se va baza pe acest brevet. Aceleași surse susțin că prezentarea oficială va avea loc în cadrul aceluiași eveniment în care Samsung va lansa seria de tablete Galaxy Tab S9, eveniment care urmează a fi anunțat.

222
Share Button

Leave a Reply