Detalii despre Pixel Tablet, scăpate online înainte de lansare

Posted by
Share Button

O parte dintre specificaţiile tehnice ale Pixel Tablet, tableta pe care Google urmează să o prezinte foarte curând, au devenit cunoscute din cauza unei listări grăbite pe Amazon.

Pentru scurt timp, Pixel Tablet, tabletă care încă nu a fost prezentată oficial de Google, a putut fi văzută pe versiunea pentru Japonia a magazinului online Amazon.

Pagina cuprindea o parte dintre dotările tehnice, în frunte cu chipset-ul Tensor G2, pe care această tabletă se va baza. Chipset-ul va fi suplinit de 8GB RAM şi până la 256GB spaţiu de stocare.

Tableta va avea un ecran LCD cu 2560 x 1600 pixeli rezoluţie, 500 nits luminozitate şi va putea fi folosită inclusiv cu ajutorul unui stylus.

Printre dotările care au putut fi văzute pe Amazon pentru scurt timp se mai numără două camere foto de 8MP pe spatele şi pe faţa tabletei, patru difuzoare, trei microfoane, un port de încărcare USB-C şi suport pentru Wi-Fi 6.

Autonomia acesteia va fi de „până la 12 ore” în cazul streaming-ului video.

Pixel Tablet va marca revenirea Google pe piaţa tabletelor, după ce decisese să renunţe la producerea acestei categorii de dispozitive. Aceasta ar urma să fie prezentată oficial pe 10 mai, la Google I/O şi să coste începând de la 600 de euro.

236
Share Button

Leave a Reply