OTE analizează scenarii legate de vânzarea Telekom România

Posted by
Share Button

Michalis Tsamaz, directorul executiv al companiei elene de telefonie OTE, a vorbit în cadrul Adunării Generale a acționarilor despre scenarii legate de vânzarea Telekom România, afirmând că toate posibilitățile sunt luate în considerare, transmite MonoNews.

El a adăugat că mai este mult de lucru pentru un astfel de demers. „Obiectivul este să ne asigurăm că filiala din România evoluează în mod corespunzător și rămâne sănătoasă și, dacă se va găsi prețul potrivit, o vom vinde, dar mai este încă de lucru”, a spus Tsamaz.

La finalul primului trimestru din 2023, Telekom Romania Mobile a înregistrat venituri totale de 69 de milioane de euro, ușor sub nivelul anului precedent, cu aproximativ 2%, excluzând reducerea tarifelor apelurilor de terminare în rețea și impactul MVNO. Compania este controlată de grupul elen OTE, care deține peste 99,9% din acțiuni, iar trei acțiuni sunt în proprietatea Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR), conform datelor de la Registrul Comerțului.

În anul 2021, OTE a finalizat vânzarea cotei sale de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications către Orange Romania.

227
Share Button

Leave a Reply