Google nu repară ceasurile Pixel Watch defectate accidental

Posted by
Share Button

Posesorii smartwatch-urilor Pixel Watch, care au dobândit un defect accidental, trebuie să se descurce cu repararea acestora, întrucât Google nu o va face.

Cu un cadran rotund și elegant, Pixel Watch este unul dintre cele mai arătoase ceasuri inteligente de pe piață, dar și unul dintre cele mai expuse lovirii și zgârierii ecranului.

Posesorii ceasului produs de Google au constat, cu stupoare, după ce acesta s-a defectat accidental, la purtare, că gigantul american nu le oferă opțiunea reparării unor defecte standard, precum înlocuirea unui ecran zgâriat.

În schimb, reprezentanții departamentului de suport tehnic le recomandă clienților să încerce să-l înlocuiască cu unul nou, dacă vor să rezolve defectul.

Google și-a limitat singur răspunderea cu privire la reparabilitatea Pixel Watch în cadrul condițiilor de folosire, însă, informația a devenit cunoscută tuturor abia după ce posesorii ceasurilor Google au început să critice compania pe rețelele sociale pentru această politică.

„Google nu are niciun centru de reparații sau de service” pentru Pixel Watch, i-a răspuns un reprezentat de suport tehnic al companiei unui client care vroia să afle cum își poate repara ceasul.

Pixel Watch s-a dovedit un smartwatch sensibil încă de la început, când ecranul s-a crăpat chiar în timp ce se afla în posesia unui jurnalist american pentru recenzie.

Mediatizarea informației nu pică deloc bine pentru Google, care se pregătește să lanseze un al doilea model Pixel Watch în luna octombrie.

168
Share Button

Leave a Reply