Samsung aduce programul self-repair în România

Posted by
Share Button

Lansat anul trecut în Statele Unite, programul prin care Samsung oferă clienților posibilitatea de a-și repara singuri dispozitivele ajunge și în România.

Samsung operează o extindere masivă a programului său self repair. Acesta va include mai multe dispozitive și va funcționa în mai multe țări.

În primul rând, disponibilitatea geografică a acestuia este extinsă acum, incluzând 30 de noi țări europene, printre care se numără și România.

În al doilea rând, crește numărul de dispozitive care fac obiectul programului, care va include acum smartphone-urile pliabile Galaxy Z Flip5 și Z Fold5.

Conform companiei, pe lista dispozitivelor suportate vor mai fi trecute luna aceasta, printre altele, seriile Galaxy S23, Tab S9 și Galaxy Book2 Pro.

Programul oferă celor care că-și pot repara singuri dispozitivele defectate instrumentele și instrucțiunile necesare procesului de înlocuire a componentelor afectate.

Prețurile diferă în funcție de dispozitiv. Spre exemplu, în Statele Unite, pentru un ecran și o baterie de S22 Ultra se plătește 240 de dolari.

142
Share Button

Leave a Reply