MSI lansează o serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

Posted by
Share Button

În contextul în care tehnologia inteligenței artificiale a luat cu asalt lumea, binecunoscuta companie MSI a luat-o la pas prin profesionalismul său în ceea ce privește estetica luxoasă, performanța extremă și tehnologia inovatoare. Astăzi, MSI anunță cea mai recentă gamă de laptopuri cu AI, cu procesor NPU (Neural Processing Unit) integrat în procesorul Intel Core Ultra.

Intel  Core  Ultra: Construit pentru sarcini de lucru susținute de inteligență artificială

Cele mai recente laptopuri MSI, echipate cu noile procesoare Intel Core Ultra, sunt concepute pentru sarcini de lucru susținute de inteligență artificială. Noile procesoare dispun de o unitate de procesare neuronală (NPU) dedicată, optimizată pentru sarcini AI și sunt construite pe noul nod de procesare Intel 4. Nucleele cu consum redus de energie (LPE) ale Core Ultra asigură o utilizare minimă a energiei pentru sarcinile de rutină, îmbunătățind și prelungind durata de viață a bateriei. În plus, integrarea graficii ARC™ în Core™ Ultra oferă o performanță grafică per watt mai mult decât dublă față de generațiile anterioare, susținând nu numai aplicațiile standard de birou și streaming, dar și crearea de conținut și gaming.

Procesor Intel Core  i9 (14th gen HX-series): Conceput pentru sarcini de lucru AI cu răspuns rapid

MSI prezintă o nouă serie de laptopuri de înaltă performanță, echipate cu procesoare Intel® Core™ seria HX din a 14-a generație, cele mai puternice procesoare mobile de până acum, ideale pentru sarcinile de lucru AI care necesită un răspuns rapid, greutate redusă și latență scăzută. Aceste procesoare ating o viteză fără precedent de 5,8 GHz, cea mai mare din rândul procesoarelor mobile. Îmbunătățite în continuare cu exclusivul Intel® Application Optimizer pentru optimizarea firelor de execuție în jocuri, aceste laptopuri MSI oferă performanțe de neegalat pentru jocuri imersive și crearea de conținut pretențios.

Grafică NVIDIA® GeForce RTX™: Construită pentru AI care necesită performanță

Având la bază arhitectura NVIDIA Ada Lovelace, lider în industrie, seria RTX dispune de DLSS 3 care funcționează cu inteligență artificială și oferă lumi virtuale realiste prin intermediul capabilităților complete de ray tracing. Nucleele specializate AI Tensor Cores oferă performanțe de ultimă oră și capabilități transformatoare pentru AI în jocuri, creație, productivitate zilnică și multe altele. Cu RTX, deblocați întregul potențial al inteligenței artificiale pe PC-urile Windows, astăzi și în viitor.

MSI AI Software Suite: AI Engine, AI Artist și AI Noise Cancellation Pro

MSI nu adoptă doar hardware pregătit pentru inteligența artificială, ci lansează, de asemenea, software exclusiv bazat pe inteligență artificială, marcând angajamentul său față de era inteligenței artificiale. Motorul AI Engine îmbunătățește experiența utilizatorului prin optimizarea automată a setărilor laptopului, cum ar fi ecranul, sistemul audio, profilurile de alimentare și iluminarea tastaturii, în funcție de aplicația utilizată, asigurând divertisment imersiv și crearea eficientă de conținut.AI Artist, un serviciu rar de transformare a textului în imagine offline, elimină riscurile de latență a rețelei și de scurgere a datelor și utilizează performanțele laptopurilor puternice, oferind funcții suplimentare, cum ar fi transformare din imagine în imagine, transformare din imagine în text și export de fișiere PSD cu layere pentru editare în Photoshop, sporind considerabil productivitatea creatorilor de conținut.

În plus, AI Noise Cancellation Pro, care îmbină hardware-ul avansat al microfonului cu un software de anulare a zgomotului bazat pe inteligență artificială, oferă voce la calitate de studio pentru întâlniri la distanță sau înregistrări profesionale, chiar și în medii zgomotoase, cu poziții de captare a microfonului personalizabile.

157
Share Button

Leave a Reply