Samsung se aventurează din nou în zona laptopurilor dezvăluie Galaxy Book4 ca serie AI-Ready

Posted by
Share Button

Samsung a revenit în zona PC și a colaborat cu Microsoft pentru a crea experiențe noi, conectate. Acum, aceste experiențe sunt avansate și mai mult cu noi caracteristici de conectivitate care fac seria Galaxy Book4 mai fluidă, mai inteligentă și mai adaptabilă, consolidând angajamentul Samsung și Microsoft de a oferi cea mai bună experiență PC posibilă.

Folosind abilitățile AI inteligente și intuitive, Microsoft Copilot, conectează seria Galaxy Book4 cu smartphone-ul Samsung Galaxy pentru a le face să funcționeze perfect împreună, astfel încât să pară un singur dispozitiv. Microsoft Copilot poate găsi, citi sau rezuma mesaje text de pe smartphone-ul Galaxy al unui utilizator și chiar poate crea și trimite automat mesaje în numele unui utilizator direct de pe computer. Fără a fi nevoie să pornească smartphone-ul și să deschidă fiecare aplicație individuală, seria Galaxy Book4 poate accesa funcțiile și informațiile smartphone-ului mai rapid și mai inteligent.

Seria Galaxy Book4 poate transforma acum camera performantă a smartphone-urilor Samsung Galaxy într-o cameră web pentru PC, utilizând-o pentru apeluri video în aplicațiile de conferințe virtuale. Utilizatorii pot comuta cu ușurință între camerele din față și din spate, cu doar un clic pe computerul lor. De asemenea, Galaxy Book4 oferă o varietate de funcții de pe smartphone-urile Galaxy – inclusiv Background Blur și Auto-framing – care ajută la concentrarea asupra imaginii difuzorului în orice mediu.

Prin colaborarea strânsă și continuă dintre Samsung și Microsoft, aptitudinile mai inteligente vor continua să fie posibile pe seria Galaxy Book4, caracteristicile de conectivitate de mai sus fiind disponibile începând cu luna martie.

Totodată, seria Galaxy Book4 poate fi asociată cu alte dispozitive Galaxy dincolo de smartphone-uri. Tab S9 Ultra poate fi folosit ca monitor suplimentar pentru PC, iar utilizatorii se pot bucura de o calitate înaltă a sunetului clar cu o latență redusă atunci când computerul este conectat la Galaxy Buds2 Pro. Cu toate aceste aptitudini și multe altele, seria Galaxy Book4 este concepută pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă pe un computer.

189
Share Button

Leave a Reply