Apple pregăteşte o lume 3D şi un serviciu video pentru căştile sale de realitate mixtă

Posted by
Share Button

Apple pregăteşte o lume 3D şi un serviciu video pentru căştile sale cu realitate mixtă, după cum sugerează anunţurile de angajare publicate recent de companie, relatează Bloomberg.

Viitorul produs major al Apple, căştile de realitate mixtă ddespre care speră că vor duce compania într-o nouă eră de computing, nu va fi disponibil până anul viitor, dar anunţuerile de angajare şi schimbările de personal oferă o imagine timpurile despre capabilităţile dispozitivului.

Preţul căştilor ar putea fi de 2.000-3.000 de dolari, având în vedere că vor fi un produs high-end, dotat cu un cip M2, de nivel Mac, 10 camere plasate în interior şi exterior şi cu ecrane cu cea mai mare rezoluţie incluse vreodată în căşti destinate publicului larg.

Dispozitivul va avea un sistem de operare nou, numit realityOS, care va include versiuni de realitate mixtă ale unor aplicaţii Apple de bază, precum Messages, FaceTime and Maps.

Prima versiune a sistemului de operare, cu nume de cod Oak, este pe cale să fie finalizată la nivel intern, urmând să fie gata pentru noul dispozitiv anul viitor.

209
Share Button

Leave a Reply